reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

Właśnie potem widziałam ten z Aliness - w aptece gdzie kupowałam Swansona go nie było. Jak zjem ten co mam to pewnie wezmę ten z Aliness chociaż mam nadzieję, że do tego czasu moje oocyty będą tak zajefajne, że już nie będzie takiej potrzeby 😅.

W którym dniu cyklu zaczynasz brać i przez ile? 😘
To się bierze cały cykl :)

reklama
Mnie już po pierwszym cyklu stosowania owulacja bolała już kilka dni przed i dzisiaj 9dpo dalej ją czuję :o nigdy tak nie miałam i myślałam, że to przez inozytol
Tak, ja też po inozytolu zaczelam czuć jajniki, w tym cyklu to nawet odstawiłam kilka dni temu. Ale już wracam do stosowania, to będzie 3ci cykl właśnie z inozytolem wiec moje oczekiwania (jak zwykle) są wysokie

reklama
Do góry