reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

Kupiłam sobie dzisiaj na alllegro 15 testów ciążowych. Gdzieś w tyle głowy na sekundę zaświtało, że może bez sensu aż tyle gdyby się TERAZ udało…😏 ale zaraz przyszło otrzeźwienie, że znając moją niecierpliwość i nasze „szczęście” ostatnio to do przyszłego cyklu braknie i tak tych 15 🥲😆
Ja tak myślę przy każdym kolejnym multipacku testów jaki kupuje.. nigdy sie nie zdarzyło :D

reklama
Dziewczyny, wybaczcie jesli taki temat juz byl, a podejrzewam, ze byl, choc nie przekopie sie przez 683 strony😂
Przyjmujecie jakies suplementy w czasie starania sie o malenstwo?
Jesli tak to jakie?
Co sadzicie o duphavit start? Wystarczy?

Dziewczyny, wybaczcie jesli taki temat juz byl, a podejrzewam, ze byl, choc nie przekopie sie przez 683 strony😂
Jesli tak to jakie?
Od cholery…fembion, inofem, miovelia nac,wiesiołka, ananasy, na ziołach ojca sroki kończąc 🤣 i to wszystko w tym samym cyklu obecnie… plus duphaston 😂 się czuje jak stara babcia jak mam do połknięcia z euthyroxem po kilkanaście tabletek dziennie 👵

Jesli tak to jakie?
😅
Obecnie Mama DHA Premium Plus, witaminę C, Bicaps B complex, Vigantol (witamina D) i inozytol Swansona. Ale to na podstawie wyników badań krwi i po konsultacji z dietetykiem klinicznym. Nie karmię się tymi witaminami w ciemno.

Jesli tak to jakie?
Ja biorę metylowany kwas foliowy, witaminę D i C, do tego euthyrox na TSH. Ja to mało, za to mój STary bierze pół apteczki xD

Zaczęłam zagnieżdżanie trochę wcześniej 😂 w 14 dc 🤭

Załączniki

• B6B3FC14-86CE-464C-8514-BA08753C5A7F.jpeg
    B6B3FC14-86CE-464C-8514-BA08753C5A7F.jpeg
    1,2 MB · Wyświetleń: 80
  • 0527A909-4716-425A-92D2-5EB5B821BEEC.jpeg
    0527A909-4716-425A-92D2-5EB5B821BEEC.jpeg
    1,2 MB · Wyświetleń: 74
reklama
Do góry