reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

Kupiłam sobie dzisiaj na alllegro 15 testów ciążowych. Gdzieś w tyle głowy na sekundę zaświtało, że może bez sensu aż tyle gdyby się TERAZ udało…😏 ale zaraz przyszło otrzeźwienie, że znając moją niecierpliwość i nasze „szczęście” ostatnio to do przyszłego cyklu braknie i tak tych 15 🥲😆
Ja tak myślę przy każdym kolejnym multipacku testów jaki kupuje.. nigdy sie nie zdarzyło :D

reklama
Dziewczyny, wybaczcie jesli taki temat juz byl, a podejrzewam, ze byl, choc nie przekopie sie przez 683 strony😂
Przyjmujecie jakies suplementy w czasie starania sie o malenstwo?
Jesli tak to jakie?
Co sadzicie o duphavit start? Wystarczy?

Dziewczyny, wybaczcie jesli taki temat juz byl, a podejrzewam, ze byl, choc nie przekopie sie przez 683 strony😂
Jesli tak to jakie?
Od cholery…fembion, inofem, miovelia nac,wiesiołka, ananasy, na ziołach ojca sroki kończąc 🤣 i to wszystko w tym samym cyklu obecnie… plus duphaston 😂 się czuje jak stara babcia jak mam do połknięcia z euthyroxem po kilkanaście tabletek dziennie 👵

Jesli tak to jakie?
😅
Obecnie Mama DHA Premium Plus, witaminę C, Bicaps B complex, Vigantol (witamina D) i inozytol Swansona. Ale to na podstawie wyników badań krwi i po konsultacji z dietetykiem klinicznym. Nie karmię się tymi witaminami w ciemno.

Jesli tak to jakie?
Ja biorę metylowany kwas foliowy, witaminę D i C, do tego euthyrox na TSH. Ja to mało, za to mój STary bierze pół apteczki xD

Zaczęłam zagnieżdżanie trochę wcześniej 😂 w 14 dc 🤭

Załączniki

• B6B3FC14-86CE-464C-8514-BA08753C5A7F.jpeg
    B6B3FC14-86CE-464C-8514-BA08753C5A7F.jpeg
    1,2 MB · Wyświetleń: 76
  • 0527A909-4716-425A-92D2-5EB5B821BEEC.jpeg
    0527A909-4716-425A-92D2-5EB5B821BEEC.jpeg
    1,2 MB · Wyświetleń: 69
reklama
Do góry