olka11135
Fanka BB :)
Według mnie lekarz mądrze mówi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Raczej nie ma co czekać. Biorąc pod uwagę, że JESZCZE przysługuje jej refundacja leków do stymulacji a jak ten wynik poleci w dół to same leki będą kosztować kilka tysięcy... To nawet to byłby dla mnie argument.Dziewczyny mam pytanie do was, koleżanka ma 32 lata w zeszłym roku zrobiła sobie badanie amh i wyszło jej 0,98 była niedawno powtórzyć badanie i okazało się że spadło jej do 0,78. Ma podejrzenie endometriozy. Byla u lekarki powiązanej z kliniką bocian, która odrazu stwierdziła że niezależnie od wyników nasienia to powinni starać się o in vitro. Czy faktycznie tak może być czy lekarka chce ja naciągnąć
Moje Clearblue zawsze niezawodne - negatywne w **** i w 100% się sprawdzają...Testeo guwno, pinki guwno, facelle guwno, są jakieś testy które nie robią ludzi w konia?
Jak ma refundację ? Jakie są zasady refundacji możesz podesłać jakiś link?Raczej nie ma co czekać. Biorąc pod uwagę, że JESZCZE przysługuje jej refundacja leków do stymulacji a jak ten wynik poleci w dół to same leki będą kosztować kilka tysięcy... To nawet to byłby dla mnie argument.
To ja tak mam z facelle jeszcze nigdy mi nic nie pokazał oprocz tego jednego biochemuMoje Clearblue zawsze niezawodne - negatywne w **** i w 100% się sprawdzają...
Nie chcę zastanawiałam się tylko, czy te 10 dni wystarczą na wszystkie procesy, które mają zajść, gdyby miała być ciąża. Ale jak tak, to chętnie odstawię zgodnie z instrukcjąTeż mam brać 10 dni, zaczynając 2-3 dni po owulacji. Po co chcesz brać go dłużej?
Rozumiem że koleżanka leczy się w Polsce?Jak ma refundację ? Jakie są zasady refundacji możesz podesłać jakiś link?
Normalnie faza lutealna trwa kilkanaście dni. Biorąc pod uwagę, że mamy brać tego proga po owulacji to wychodzi akurat . Jak będzie miała wyjść z tego ciąża to w tym czasie wyjdzie.Nie chcę zastanawiałam się tylko, czy te 10 dni wystarczą na wszystkie procesy, które mają zajść, gdyby miała być ciąża. Ale jak tak, to chętnie odstawię zgodnie z instrukcją