reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

reklama
Takie tyko widzę
A patrzyłaś na amazonie?
Screenshot_20220217_084843_com.huawei.browser.jpeg

Z Amazona mam easy@home i nigdy mnie w ciula nie zrobiły. Po Ovitrelle pokazał druga kreskę. W zeszłych cyklach był biały jak śnieg. I taniej wyszły bo w komplecie z owulacyjnymi to wychodzi jedna sztuka za kilkadziesiąt groszy.

Ja też nie miałam fałszywej kreski jeszcze, ani na pinkach strumieniowych, ani na płytkowych, ani na facelle, ani na jakichś śmiesznych paskowych z dr max

No firma ta sama ale inny model. Moze jeszcze się pokażą. Jak klikniesz w lewym rogu na markę to pokażą Ci się wszystkie ich produkty.
Ja właśnie nasikałam na kolejny. 11dpo biało wiec juz daruje sobie testowanie. Wczoraj ostatni prog wjechał i czekamy na okres 🤷🏽‍♀️ listopadowe dzieci tez napewno są fajne 😂

reklama
Do góry