reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

My ze starym też zakończyliśmy walentynkowy dzień uprawianiem seksów 🤣 Ja też czułam w zeszłym cyklu, że to ten cykl, dopóki nie poszłam pewna siebie na drugi monitoring 😂 A dziś jest 6-ty dzień nowego cyklu i... Kompletnie nie mam żadnych oczekiwań 😝 Mam wyjebongo (jak na razie) 😎 Czekam na wyniki starego i zobaczymy co się zmieni i jakie będą dalsze plany
To tak jak ja,7dc i wyjebane ale już za tydzień mi się odmieni i będę znów odliczać do testowania,naiwna 😂

reklama
A zgagę też masz, bo ja mam od paru dni haha :D i te inne rzeczy, które wymieniłaś też oczywiście :D jeszcze i tak trochę się wstrzymuje, bo jutro dopiero tydzień po owu, ale w weekend to już pewnie będzie jazda
No akurat zgagi nie mam 🤣🤣
My ze starym też zakończyliśmy walentynkowy dzień uprawianiem seksów 🤣 Ja też czułam w zeszłym cyklu, że to ten cykl, dopóki nie poszłam pewna siebie na drugi monitoring 😂 A dziś jest 6-ty dzień nowego cyklu i... Kompletnie nie mam żadnych oczekiwań 😝 Mam wyjebongo (jak na razie) 😎 Czekam na wyniki starego i zobaczymy co się zmieni i jakie będą dalsze plany
Ja do soboty tez mialam wyjebongo 🤣🤣

A ja mam pierwszy dzień okresu, poprzedzony plamieniami od soboty. W ogóle odkąd biorę dupka to non stop mam plamienia przed okresem. Gin mowila, żeby go dalej brać, ale ja chyba już przestanę. Raz, że plamienia a dwa, że może on mi blokować owulację. Czy któraś z was też miala plamienia przy dupku non stop?

No akurat zgagi nie mam 🤣🤣

Ja do soboty tez mialam wyjebongo 🤣🤣
ma razie mój plan jest taki, że łykam tego wiesia i oczekuję by łykać NAC, no i nie mogę się doczekać bólu z ananasa 🤣 Z tego co mój ginek mówił, że jeśli wyniki starego będą ok, to wtedy pewnie drożność, ale najpierw oczekujemy jego wyniku. Śmialiśmy się ze starym, jak wracaliśmy z przychodni, że lekarz usiądzie do jego spermy z taką mini pęsetą i powiększającymi goglami na oczach, będzie wyciągał po jednym plemniczku i mówił ten ok, a ten do wyjebania i wyrzucał je na prawo i lewo 🤣

Ooo zbijam piątkę! Tez mam dziś 6 dzień cyklu. Miałam nadzieje, ze ten będzie stymulowany, ale mój ginekolog akurat teraz ma urlop 🙄

Mlekotok,mdłości,parcie na pęcherz,awersje pokarmowe/zachcianki na coś czego nie jadam,senność,wysyp na ryju (od paru miesięcy jakbym w pokrzywy wpadła,a zawsze kilka tylko było przed @)😂😂
Ja mam mega senność ale nie wiem czy to nie wyspanie czy objawy urojone 🙂🙂 u mnie 4dpo

Ja od 4 dni ch***wo śpię... Budzę się koło 4, nadal niewyspana i nie mogę zasnąć 🤦🏻‍♀️ leżę tak do 6 z zamkniętymi oczami i może udaje mi się przysnac na kilka minut płytkim snem... A normalnie śpię jak zabita, to musi być ciąża 🤣🤣🤞

reklama
Do góry