reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

reklama
Siemano! Miłego dnia!
Mnie wzięło jakieś choróbsko, nie mogłam spać, bo kaszel mnie męczył. Robiłam taki domowy test na kowid i negatywny, więc jakieś zwykłe przeziębienie.
Wczoraj ze starym idealnie się wyrobiliśmy z walentynkowym seksem - skończylismy za 2 północ xD

Ja już przeszłam wszystkie objawy ciążowe, w ciąży nigdy nie byłam xD
I teraz jak coś się dzieje to w ogóle odrzucam myśl, że 'może ciąża'. STaram się zająć w ogóle czymś innym, żeby nie analizować. Oczywiście zawsze co miesiąc 'plamienie imlantacyjne'...

Ból pleców, ból jajników, ciągnięcie w macicy, bo się rozciąga, zpaarcia od wzrostu progesteronu, stan podgorączkowy, ba! Nawet mdłości 🤡🤣 wszystko co można mieć to mam! Poza 2 kreskami 🤣🤣🤣
A zgagę też masz, bo ja mam od paru dni haha :D i te inne rzeczy, które wymieniłaś też oczywiście :D jeszcze i tak trochę się wstrzymuje, bo jutro dopiero tydzień po owu, ale w weekend to już pewnie będzie jazda

My ze starym też zakończyliśmy walentynkowy dzień uprawianiem seksów 🤣 Ja też czułam w zeszłym cyklu, że to ten cykl, dopóki nie poszłam pewna siebie na drugi monitoring 😂 A dziś jest 6-ty dzień nowego cyklu i... Kompletnie nie mam żadnych oczekiwań 😝 Mam wyjebongo (jak na razie) 😎 Czekam na wyniki starego i zobaczymy co się zmieni i jakie będą dalsze plany

reklama
Do góry