reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

Ja cały czas sikam i obserwuję zmiany po ovitrelle.
Dziś 8dpo i 10 po zastrzyku i w dalszym ciągu widzę ducha. Każdego dnia coraz jaśniejszy, ale jeszcze nie zniknął. Dziś już taki ledwo ledwo, na zdjęciu nie do uchwycenia, ale na żywo widoczny.
Jutro zgodnie z ulotką powinno nie być już ovitrelle więc zobaczymy [emoji16]
U mnie 8.5 doby ponad po zastrzyku i tak kreska wciąż dość wyraźną również... Zawsze 7-8 dni po był już negatyw lekko mnie irytuje 🤣

reklama
Cześć dziewczyny, ja dzisiaj rano zrobiłam sikanca i wydaje mi się, ze był jeszcze cień, ale później przez przypadek dotknęłam paznokciem i teraz widzę tylko ślad po paznokciu 🙈😂 nie poszłam wczoraj na krew bo naprawdę zle się czuję i tak sobie leżę zagilona, z gorączką i w głowie przemeblowuje pokój gdzie by tu łóżeczko wstawić i regał na książeczki 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️😆

Uwaga będę zadawać głupie pytanie.

W związku z moją sytuacją biorę już tabletki antykoncepcyjne. Ale ponieważ ja mam coś z głową i muszę przez te 6 miesięcy coś robić to chcę sobie powtórzyć wszystkie badania i tu pytanie czy ja muszę się stosować do konkretnych dni cyklu np. 3dc - testosteron czy mogę to olać skoro i tak to nie jest "normalny" cykl? W ogóle czy to ma sens?

Uwaga będę zadawać głupie pytanie.

W związku z moją sytuacją biorę już tabletki antykoncepcyjne. Ale ponieważ ja mam coś z głową i muszę przez te 6 miesięcy coś robić to chcę sobie powtórzyć wszystkie badania i tu pytanie czy ja muszę się stosować do konkretnych dni cyklu np. 3dc - testosteron czy mogę to olać skoro i tak to nie jest "normalny" cykl? W ogóle czy to ma sens?
Na moje ani teść ani estradiol i prog nie mają sensu,za to inne badania możesz zrobić,np tsh,ft3,ft4,B12,żelazo,ferrytyna,morfologia,d3,magnez,wątrobowe

Hej, czytam Was od jakiegoś czasu i podnosicie mnie na duchu. W końcu trafiłam na ludzi, którzy nie powiedzą, ze przecież wystarczy przestać ‚o tym’ myśleć 🙄
Mam 29 lat, staramy się od około 2, mam endometrioze i tez co miesiąc mam plamienie implantacyjne 😅

Hej, czytam Was od jakiegoś czasu i podnosicie mnie na duchu. W końcu trafiłam na ludzi, którzy nie powiedzą, ze przecież wystarczy przestać ‚o tym’ myśleć 🙄
Mam 29 lat, staramy się od około 2, mam endometrioze i tez co miesiąc mam plamienie implantacyjne 😅
Heja :) jakieś leczenie masz wdrożone?

Hej!
2 lata to już pewnie pod opieką lekarza - próbujecie tylko naturalnie czy jakieś wspomaganie medyczne rozważacie?

reklama
Do góry