reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

Ja cały czas sikam i obserwuję zmiany po ovitrelle.
Dziś 8dpo i 10 po zastrzyku i w dalszym ciągu widzę ducha. Każdego dnia coraz jaśniejszy, ale jeszcze nie zniknął. Dziś już taki ledwo ledwo, na zdjęciu nie do uchwycenia, ale na żywo widoczny.
Jutro zgodnie z ulotką powinno nie być już ovitrelle więc zobaczymy [emoji16]
U mnie 8.5 doby ponad po zastrzyku i tak kreska wciąż dość wyraźną również... Zawsze 7-8 dni po był już negatyw lekko mnie irytuje 🤣

reklama
Cześć dziewczyny, ja dzisiaj rano zrobiłam sikanca i wydaje mi się, ze był jeszcze cień, ale później przez przypadek dotknęłam paznokciem i teraz widzę tylko ślad po paznokciu 🙈😂 nie poszłam wczoraj na krew bo naprawdę zle się czuję i tak sobie leżę zagilona, z gorączką i w głowie przemeblowuje pokój gdzie by tu łóżeczko wstawić i regał na książeczki 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️😆

Uwaga będę zadawać głupie pytanie.

W związku z moją sytuacją biorę już tabletki antykoncepcyjne. Ale ponieważ ja mam coś z głową i muszę przez te 6 miesięcy coś robić to chcę sobie powtórzyć wszystkie badania i tu pytanie czy ja muszę się stosować do konkretnych dni cyklu np. 3dc - testosteron czy mogę to olać skoro i tak to nie jest "normalny" cykl? W ogóle czy to ma sens?

Uwaga będę zadawać głupie pytanie.

W związku z moją sytuacją biorę już tabletki antykoncepcyjne. Ale ponieważ ja mam coś z głową i muszę przez te 6 miesięcy coś robić to chcę sobie powtórzyć wszystkie badania i tu pytanie czy ja muszę się stosować do konkretnych dni cyklu np. 3dc - testosteron czy mogę to olać skoro i tak to nie jest "normalny" cykl? W ogóle czy to ma sens?
Na moje ani teść ani estradiol i prog nie mają sensu,za to inne badania możesz zrobić,np tsh,ft3,ft4,B12,żelazo,ferrytyna,morfologia,d3,magnez,wątrobowe

Hej, czytam Was od jakiegoś czasu i podnosicie mnie na duchu. W końcu trafiłam na ludzi, którzy nie powiedzą, ze przecież wystarczy przestać ‚o tym’ myśleć 🙄
Mam 29 lat, staramy się od około 2, mam endometrioze i tez co miesiąc mam plamienie implantacyjne 😅

Hej, czytam Was od jakiegoś czasu i podnosicie mnie na duchu. W końcu trafiłam na ludzi, którzy nie powiedzą, ze przecież wystarczy przestać ‚o tym’ myśleć 🙄
Mam 29 lat, staramy się od około 2, mam endometrioze i tez co miesiąc mam plamienie implantacyjne 😅
Heja :) jakieś leczenie masz wdrożone?

Hej!
2 lata to już pewnie pod opieką lekarza - próbujecie tylko naturalnie czy jakieś wspomaganie medyczne rozważacie?

reklama
Do góry