reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

reklama
Tak, euthyrox, progesteron, estrofem i encorton 😊
Czyli masz jeszcze problemy z tarczycą :)?
Jak się czujesz po Encortonie? Jak ja to brałam (w małej dawce) przez trzy cykle to miałam taki trądzik, że nawet za czasów nastoletnich nie miałam takich problemów ze skórą. Wiąże to z Encortonem, bo przestałam brać Encorton i znów wyglądam jak człowiek.

Czyli masz jeszcze problemy z tarczycą :)?
Jak się czujesz po Encortonie? Jak ja to brałam (w małej dawce) przez trzy cykle to miałam taki trądzik, że nawet za czasów nastoletnich nie miałam takich problemów ze skórą. Wiąże to z Encortonem, bo przestałam brać Encorton i znów wyglądam jak człowiek.
Niby wyniki mam dobre, ale nie idealne na tyle, żeby zajść. Ja jestem mega zmęczona ciagle, nie wiem czy to encorton czy coś innego 🤷🏼‍♀️

Czy tylko ja tak mam? 🥴 Co miesiąc coś..jestem 4 raz z rzędu chora, tylko tym razem mam covid 🙈. Co sobie planujemy pobaraszkować, to wkracza jakiś syf. Nie powiem, że mimo choroby się nie bawimy, ale wierzcie mi - naprawdę ciagle coś i kiedy będzie ten normalny i odpowiedni moment? 👀

Czy tylko ja tak mam? 🥴 Co miesiąc coś..jestem 4 raz z rzędu chora, tylko tym razem mam covid 🙈. Co sobie planujemy pobaraszkować, to wkracza jakiś syf. Nie powiem, że mimo choroby się nie bawimy, ale wierzcie mi - naprawdę ciagle coś i kiedy będzie ten normalny i odpowiedni moment? 👀
Ja właśnie wchodze w płodne a cale gardło zawalone :p no trudno, trzeba to trzeba :D

Hejka :) czy jeśli czujecie owulację, czujecie ją zawsze tylko z jednej strony? Czy bywa tak, że jest tylko z jednej strony, a jajniki mimo to bolą po obu stronach?

reklama
Do góry