L
Ladycarooo
Gość
Dokładnie jak mówiły dziewczyny, najlepiej jakby FSH do LH było 1:1. Może warto się skonsultować z innym lekarzem?FSH 6.02, LH 9.96. nie wiem jak to interpretować. Badania były w 3 dniu cyklu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dokładnie jak mówiły dziewczyny, najlepiej jakby FSH do LH było 1:1. Może warto się skonsultować z innym lekarzem?FSH 6.02, LH 9.96. nie wiem jak to interpretować. Badania były w 3 dniu cyklu
Właśnie mam nową lekarkę, ale to tylko ze względu na to, że w przychodni, w której przyjmuje mam pakiet Medicover, toteż częste wizyty nie obciążają mnie finansowo. A slub za pół roku to kasę odkładam może wrócę do mojego starego gina, ciul z pieniędzmi, na chleb mi starcza w którym dniu cyklu podaje się zastrzyk otrivelle ?Dokładnie jak mówiły dziewczyny, najlepiej jakby FSH do LH było 1:1. Może warto się skonsultować z innym lekarzem?
Jezus, znów mam wiedzę tylko teoretyczną... Jak pęcherzyk jest na tle duży, żeby pęknąć? Nie ma to wspólnego z dniem cyklu tylko z wielkością pęcherzyka. Jeśli nie, niech ktoś mnie poprawi!Właśnie mam nową lekarkę, ale to tylko ze względu na to, że w przychodni, w której przyjmuje mam pakiet Medicover, toteż częste wizyty nie obciążają mnie finansowo. A slub za pół roku to kasę odkładam może wrócę do mojego starego gina, ciul z pieniędzmi, na chleb mi starcza w którym dniu cyklu podaje się zastrzyk otrivelle ?
Ovitrelle nie podaje się na ślepo w konkretnym dniu cyklu tylko na podstawie monitoringu obserwując pęcherzyki w USG choć tak naprawdę ideałem byłoby to łączyć z pomiarami hormonówWłaśnie mam nową lekarkę, ale to tylko ze względu na to, że w przychodni, w której przyjmuje mam pakiet Medicover, toteż częste wizyty nie obciążają mnie finansowo. A slub za pół roku to kasę odkładam może wrócę do mojego starego gina, ciul z pieniędzmi, na chleb mi starcza w którym dniu cyklu podaje się zastrzyk otrivelle ?
Gdyby mój mąż nie był tyle ode mnie starszy to pewnie też bym jeszcze nie myślała wiadomo, życie się różnie układa, dlatego troszkę mnie bawi takie straszenie granica 25 lat. Bo 26 lat to już niby ciężko? A co mają powiedzieć kobiety, które rodzą pierwsze dziecko po 40 jakiś wybryk natury, prawdziwy cudJa myślę że dużo tez zależy od sytuacji w której się znajduje kobieta. Ja w wieku 25 lat nawet nie myslalam o dzieciach. Jakoś nie trafiłam wczesniej na odpowiedniego mężczyznę. Gdybym poznała go wcześniej to kto wie ale życie ułożyło się jak się ułożyło wiec niestety działamy dość późno i już czasu się nie cofnie
Rozumiem, nigdy nie myślałam, że będę mieć takie problemy. A zioła ojca Sroki też działają stymulująco na pękanie pęcherzyków ?Ovitrelle nie podaje się na ślepo w konkretnym dniu cyklu tylko na podstawie monitoringu obserwując pęcherzyki choć tak naprawdę ideałem byłoby to łączyć z pomiarami hormonów
W dniu gotowości pęcherzyka dominującego, dla każdej kobiety i w każdym cyklu to będzie/może być inny dzień.Właśnie mam nową lekarkę, ale to tylko ze względu na to, że w przychodni, w której przyjmuje mam pakiet Medicover, toteż częste wizyty nie obciążają mnie finansowo. A slub za pół roku to kasę odkładam może wrócę do mojego starego gina, ciul z pieniędzmi, na chleb mi starcza w którym dniu cyklu podaje się zastrzyk otrivelle ?
Daj spokój, moja teściowa po 40 piąte dziecko urodziła, w sumie ma 5 dzieciGdyby mój mąż nie był tyle ode mnie starszy to pewnie też bym jeszcze nie myślała wiadomo, życie się różnie układa, dlatego troszkę mnie bawi takie straszenie granica 25 lat. Bo 26 lat to już niby ciężko? A co mają powiedzieć kobiety, które rodzą pierwsze dziecko po 40 jakiś wybryk natury, prawdziwy cud
Ja ich nie znam nie stosuje więc nie podpowiem ale niektóre dziewczyny tak i na pewno Ci odpowiedząRozumiem, nigdy nie myślałam, że będę mieć takie problemy. A zioła ojca Sroki też działają stymulująco na pękanie pęcherzyków ?
Wy to jesteście nieocenioneW dniu gotowości pęcherzyka dominującego, dla każdej kobiety i w każdym cyklu to będzie/może być inny dzień.