reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

Napisała mi na kartce Fertisan, ale w aptece pani powiedziała, że nie ma czegoś takiego i wymieniła podobna nazwe, której już zapomniałam 🙈 ale są tam witaminy z grupy B, kwas hialuronowy itp. Do picia w saszetkach, po jednej codziennie. Niestety nigdzie tego nie ma, dlatego chyba zadzwonię, że chce ten zastrzyk w przyszłym miesiącu 😂
Zazuu życzę Ci, żebyś dała staremu najpiękniejszy prezent na Walentynki ! 😃
Może Fertisim? To w saszetkach i ostatnio nie ma tego w aptekach :D

reklama
Zastrzyk to dopiero na pęknięcie, a coś by się przydało na wyhodowanie [emoji16]
Mogłoby być bo nie mam prezenctu dla Starego [emoji23]
Tak wyglądają obecnie moje jajniki, niby jakieś pęcherzyki są, ale nie pękają. AMH mam 8.8, to chyba jakieś mam 🙈 Nie wiem jak mam interpretować to zdj USG. Kurde nic już nie wiem 😂
Ja mojemu staremu na walentynki to solidne okulary kupię, bo właśnie przyszedł wczesniek z drugiej zmiany, bo sobie strzelił w oko klamra biurową i nic nie widzi 😂

Załączniki

• IMG_20220210_211907.jpg
    IMG_20220210_211907.jpg
    961,3 KB · Wyświetleń: 90
Tak wyglądają obecnie moje jajniki, niby jakieś pęcherzyki są, ale nie pękają. AMH mam 8.8, to chyba jakieś mam 🙈 Nie wiem jak mam interpretować to zdj USG. Kurde nic już nie wiem 😂
Ja mojemu staremu na walentynki to solidne okulary kupię, bo właśnie przyszedł wczesniek z drugiej zmiany, bo sobie strzelił w oko klamra biurową i nic nie widzi 😂
Znam się mało, no ale jak wysokie AMH, dużo niepękających pęcherzyków to PCOS? Badałaś LH i FSH?

Znam się mało, no ale jak wysokie AMH, dużo niepękających pęcherzyków to PCOS? Badałaś LH i FSH?
No właśnie jak o to ostatnio zapytałam, to powiedziała, że nie wygląda to na PCOS... jak dla mnie to jest właśnie to, ale lekarzem nie jestem. Mam już córkę, która w tym roku skończy 11 lat, więc musiało się ze mną coś porobić z wiekiem. Stara aż taka nie jestem, bo w tym roku będę mieć 29 lat. Jak byłam na pierwszej wizycie u gina jak zaszłam w ciążę (18 lat), to powiedział, żebym się nie denerwowała, bo najlepszy wiek do zachodzenia w ciążę dla kobiet to 18-25 lat 😂 a potem różnie bywa... No wykrakał mi 😐

reklama
Do góry