reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

reklama
Dziewczyny, ja miałam taki numer odnośnie tego typu kwestii, że aż muszę się podzielić.
Przed świetami wpadłam do sklepu z zabawkami po papier do pakowania prezentów. No i wpadł mi w ręce zupełnie przypadkiem boski pluszowy szary królik z kwiecistymi uszami. Taki 35cm. Kupiłam, włożyłam w torebkę, podpisałam „dla przyszłego dziecka” i postawiłam w torebce pod choinką. No i dobra, afirmujemy.
I 3,5 tygodnia później dzień inseminacji, jesteśmy w Kopenhadze, idziemy sobie z restauracji do kliniki losową trasą (w życiu nie byłam wcześniej w Danii) i mijamy sklep z zabawkami, a tam na wystawie… identyczny królik (ta sama firma, kolor i wykończenie uszu) w rozmiarze xxl, takie dobre 1,5m.
Także tak ;)
z moim byłym mężem kupiłam ręcznie malowany zegar 5 /6 lat temu w Chorwacji do pokoju dziecka…
Myśleliśmy wtedy ze sie udało, dziwnie sie czułam- inaczej, okres spóźniał sie prawie 2 tygodnie, czekałam z testem i nie zdążyłam go zrobić 😞
Niestety się nie udało, a zegar leży schowany w szafie, bo nie mam go komu dać- jest chłopięcy, a wkoło same małe dziewczynki 🙈
I już nic nie kupuję 🙈
Jak się uda to kupię jakaś pierdole mojemu, żeby mu powiedzieć :)

Czyli działa! Szamaństwo, afirmacja i wróżenie z brzucha :D wiara czyni cuda :D
@Lea2022 a czy Twój syn już wie, ze będzie miał rodzeństwo? Jak zareagował? :)
On chciał rodzeństwa od dawna najbardziej na świecie.
Wie od początku o co chodzi, musiałam go uprzedzić, ze będzie musiał nagle zostać na noc i dzień u babci, bo będziemy lecieć do Kopenhagi, więc mu powiedziałam dlaczego i o co chodzi. No i mówię mu na bieżąco, ale też tłumacząc, że to jeszcze nic pewnego u różnie może być. Chociaż jego entuzjazm jest ogromny.
Już skomponował na harfie kołysankę dla dziecka, którą planuje mu grać na dobranoc :D

Wie od początku o co chodzi, musiałam go uprzedzić, ze będzie musiał nagle zostać na noc i dzień u babci, bo będziemy lecieć do Kopenhagi, więc mu powiedziałam dlaczego i o co chodzi. No i mówię mu na bieżąco, ale też tłumacząc, że to jeszcze nic pewnego u różnie może być. Chociaż jego entuzjazm jest ogromny.
Już skomponował na harfie kołysankę dla dziecka, którą planuje mu grać na dobranoc :D
Ale słodziak! A ile ma lat?

z moim byłym mężem kupiłam ręcznie malowany zegar 5 /6 lat temu w Chorwacji do pokoju dziecka…
Myśleliśmy wtedy ze sie udało, dziwnie sie czułam- inaczej, okres spóźniał sie prawie 2 tygodnie, czekałam z testem i nie zdążyłam go zrobić 😞
Niestety się nie udało, a zegar leży schowany w szafie, bo nie mam go komu dać- jest chłopięcy, a wkoło same małe dziewczynki 🙈
I już nic nie kupuję 🙈
Jak się uda to kupię jakaś pierdole mojemu, żeby mu powiedzieć :)
Ja to już w głowie milin obrazów, jak powiem mojemu....
A jeśli kiedyś się to zdarzy to pewnie przybiegnę z testem i będę piszczeć i tyle z tego będzie xD

reklama
Super historia ❤️ Jak już nagracie tą kołysankę, to udostępnij ją nam, będziemy puszczać swoim bobasom jak będą na świecie i opowiadać o cioci Lei :)

Do góry