reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

Chcesz powiedzieć ze kupilas sobie prawko i zakopałaś na dnie szafy ? 🤣
:rofl2: Nieeeee no uczciwie zdałam. Ale sobie wizualizowałam, że je mam, bardzo intensywnie :-D Ale część co do szafy się zgadza - zdałam, pojeździłam z rok, ale teraz już nie prowadzę. Wrócę do tego jak będę musiała dziecko do lekarza i do szkoły podwozić :p

reklama
Ja mam ja wybrana bluzę, to będzie pierwszy ciuch ciążowy który kupię jak uda mi się zajść :D
EDIT: nie mówiąc już o tym, ze mam wybrany wózek i polowe wyprawki 🙈 ale ja ciąże planuję od 18 rż a mam 32, także ekhm… ;)

Eeee ja też mam wszystko wybrane :D i kupiłam bodziak z harrego pottera w hm jakoś jesienią bo były mega :p

A nie masz wrażenia, że leki do stymulacji wpływają na Twój nastrój? Bo ja mam wrażenie, że jestem bardziej emocjonalna i płaczliwa. Oczywiście może to być zbieg okoliczności ale ;).
Też, wybucham o wszystko, jestem wysypana, mam zatrzymaną wodę i wcale się dobrze nie czuje :/
I bez leków miałam zmienne nastroje a leki to nasiliły ale sobie głupio tłukę ze to pomoże a wcale nie pomaga bo ciąży jak nie było tak nie ma 🙈

Też, wybucham o wszystko, jestem wysypana, mam zatrzymaną wodę i wcale się dobrze nie czuje :/
I bez leków miałam zmienne nastroje a leki to nasiliły ale sobie głupio tłukę ze to pomoże a wcale nie pomaga bo ciąży jak nie było tak nie ma 🙈
Kochana dobrze, że idziesz do specjalisty. Czytam Twoje posty i są bardzo negatywne :( mam nadzieję, że Ci pomoże i nabierzesz dystansu do tego wszystkiego <3

Kochana dobrze, że idziesz do specjalisty. Czytam Twoje posty i są bardzo negatywne :( mam nadzieję, że Ci pomoże i nabierzesz dystansu do tego wszystkiego <3
Dziękuje 😘
Wiem niestety, bo nie potrafię się z niczego cieszyć.
Ale myśle ze świadomość problemu to już duży sukces wiec może kiedyś w końcu zaświeci słońce 🤪
Ściskam 😘

Dziękuje 😘
Wiem niestety, bo nie potrafię się z niczego cieszyć.
Ale myśle ze świadomość problemu to już duży sukces wiec może kiedyś w końcu zaświeci słońce 🤪
Ściskam 😘
To już ogromnie dużo. To na pewno ważne, ze zdecydowałaś się poszukać pomocy i z niej skorzystać. Trzymam mocno kciuki za dobry proces terapeutyczny!

Eeee ja też mam wszystko wybrane :D i kupiłam bodziak z harrego pottera w hm jakoś jesienią bo były mega :p
Dziewczyny, ja miałam taki numer odnośnie tego typu kwestii, że aż muszę się podzielić.
Przed świetami wpadłam do sklepu z zabawkami po papier do pakowania prezentów. No i wpadł mi w ręce zupełnie przypadkiem boski pluszowy szary królik z kwiecistymi uszami. Taki 35cm. Kupiłam, włożyłam w torebkę, podpisałam „dla przyszłego dziecka” i postawiłam w torebce pod choinką. No i dobra, afirmujemy.
I 3,5 tygodnia później dzień inseminacji, jesteśmy w Kopenhadze, idziemy sobie z restauracji do kliniki losową trasą (w życiu nie byłam wcześniej w Danii) i mijamy sklep z zabawkami, a tam na wystawie… identyczny królik (ta sama firma, kolor i wykończenie uszu) w rozmiarze xxl, takie dobre 1,5m.
Także tak ;)

reklama
Dziewczyny, ja miałam taki numer odnośnie tego typu kwestii, że aż muszę się podzielić.
Przed świetami wpadłam do sklepu z zabawkami po papier do pakowania prezentów. No i wpadł mi w ręce zupełnie przypadkiem boski pluszowy szary królik z kwiecistymi uszami. Taki 35cm. Kupiłam, włożyłam w torebkę, podpisałam „dla przyszłego dziecka” i postawiłam w torebce pod choinką. No i dobra, afirmujemy.
I 3,5 tygodnia później dzień inseminacji, jesteśmy w Kopenhadze, idziemy sobie z restauracji do kliniki losową trasą (w życiu nie byłam wcześniej w Danii) i mijamy sklep z zabawkami, a tam na wystawie… identyczny królik (ta sama firma, kolor i wykończenie uszu) w rozmiarze xxl, takie dobre 1,5m.
Także tak ;)
Czyli działa! Szamaństwo, afirmacja i wróżenie z brzucha :D wiara czyni cuda :D
@Lea2022 a czy Twój syn już wie, ze będzie miał rodzeństwo? Jak zareagował? :)

Do góry