Erinti7
Fanka BB :)
Ja szaleję za tymi bluzami i kurtkami dla mamy z dzieckiem, takie co jest miejsce na noszenie malucha pod spodem. Jestem zakochana w tej: Link do: Kurtka do noszenia dzieci GREYSE | Kurtka ciążowa softshellJa mam ja wybrana bluzę, to będzie pierwszy ciuch ciążowy który kupię jak uda mi się zajść
EDIT: nie mówiąc już o tym, ze mam wybrany wózek i polowe wyprawki ale ja ciąże planuję od 18 rż a mam 32, także ekhm…
Szczerze mówiąc, to czytając wasze komentarze poczułam delikatne przyzwolenie, żeby już coś kupić dla maleństwa, dla samej przyjemności. Wiele razy w sklepach zachwycałam się np właśnie tymi bodziakami z motywem z harrego pottera, albo takie misiowe kombinezoniki. Widziałam nawet malusieńkie śpioszki z ulubioną drużyną piłkarską męża- byłyby idealne na powiadomienie o ciąży, chociaż mój się bardzo interesuje, więc pewnie zamiast się upewnić co do ciąży i dopiero mu powiedzieć, przeżywalibyśmy razem poszczególne etapy: sikania na testy, sprawdzania bety i w końcu potwierdzenia u ginekologa.