L
Ladycarooo
Gość
A może 2 krechy?Kurdetylko mnie w walentynki czeka okres??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A może 2 krechy?Kurdetylko mnie w walentynki czeka okres??
Zazuu myśle ze mogę robić konkurencje co do najtrudniejszego przypadku, bo oprócz problemow zdrowotnych mam jeszcze niepokolei w głowieJak zapłodnię mój najtrudniejszy przypadek (czyli Cię) to pomyślę nad tym biznesem bardzo poważnie [emoji41]
To by było zbyt piękneA może 2 krechy?
Co bierzesz na obniżenie prolaktyny?Mamy 28dc 8/9 dni po pseudoowulacji i takie wyniki tyle dobrze że prolaktyna spadła o jakieś 34 ng Zobacz załącznik 1366848
Dostinex,kazał mi wziąć jedną 16dc (wtedy byłam na wizycie z wynikami) i drugą za tydzień,po czym ztwierdził że lepiej tą z drugą poczekać do okresu żeby nie zaszkodzić jakby się coś zadziałoCo bierzesz na obniżenie prolaktyny?
Ja mysle ze ten progesteron wszystkiego nie przekreśla
Ile DPO ? Jak dla mnie to jest ladny progesteron potwoerdzajacy owulacje. Beta narazie wskazuje na brak ciąży ale nie wiem ile dni po owulacji jesteśDziewczyny zgłupiałam właśnie
Progesteron dziś prawie 20
Mam 23 dc. Progesteron jak na ciąże ale beta niska