reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

Akurat hashimoto jest jednym z mniejszych problemów z jakimi się tu dziewczyny zmagają. Jakbyś wykazała się odrobina chęci to poczytałabyś właśnie tu na wątku, ze większość dziewczyn nie lubi rad typu „wyluzuj” [emoji6] bo są to najgorsze rady na świecie dla par, które się zmagają z niepłodnością. Ty to nazywasz hejtem, a ja granicą tolerancji na „dobre rady”.
tylko napisze że akurat wiem dużo o niepłodności bo moja mama się leczyła ponad 7 lat więc mi nie pier..nicz a głównym powodem była tarczyca . I nie mów za inne dziewczyny. A właśnie pomógł jej lekarz i tak samo mówił jak mój.

Żegnam.

reklama
To się z mamą powymieniaj mądrościami.
Moja się starała o mnie 12 lat i do dziś za teksty o odpuszczaniu leje po pyskach [emoji6]
tylko napisze że akurat wiem dużo o niepłodności bo moja mama się leczyła ponad 7 lat więc mi nie pier..nicz a głównym powodem była tarczyca . I nie mów za inne dziewczyny. A właśnie pomógł jej lekarz i tak samo mówił jak mój.

Żegnam.

Zaglądam w sobotę rano na forum, żeby zobaczyć czy może pojawiły się jakieś nowe kreski a zamiast tego pojawiają się takie posty [emoji41]...

No cóż, witam się z Wami w 1 dniu 20tego cyklu starań ;).

No cóż. Teraz już wiesz ze możesz odpuścić iui i po prostu ogarnij głowę. Na co Ci to, szkoda kasy, samo przyjdzie. [emoji16]

Swoją droga dobrze pamietam, walentynki? [emoji41]

Ja bym nie brała. Już dostałaś remedium więc nie truj organizmu!
Pomaluj mieszkanie czy coś i zapomnij o okresie i od razu cionsz!
Nie wiem tylko czy trzeba seks uprawiać, ale chyba nie. Po prostu powiedz Staremu żeby też odpuści [emoji23]
Tylko nie wiem czy mam brać ten Aromek i robić IUI czy to już nie mieści się w kategorii luzowania :p...

Swoją droga dobrze pamietam, walentynki?
emoji41.png
W Walentynki będzie monitoring 10 dnia cyklu żeby zobaczyć co tam urosło i kiedy IUI :D. Także dobrze pamiętasz moje romantyczne plany 🤣.

Ja bym nie brała. Już dostałaś remedium więc nie truj organizmu!
Pomaluj mieszkanie czy coś i zapomnij o okresie i od razu cionsz!
Nie wiem tylko czy trzeba seks uprawiać, ale chyba nie. Po prostu powiedz Staremu żeby też odpuści [emoji23]
Wczoraj powiedzialam Staremu, że może jechać w te delegacje co ma zaplanowaną, to teraz mu powiem że nie musi szybko wracać 😂. Spróbujmy tym razem zapłodnienia pozaustrojowego dobrymi chęciami.

reklama
Do góry