reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

Akurat hashimoto jest jednym z mniejszych problemów z jakimi się tu dziewczyny zmagają. Jakbyś wykazała się odrobina chęci to poczytałabyś właśnie tu na wątku, ze większość dziewczyn nie lubi rad typu „wyluzuj” [emoji6] bo są to najgorsze rady na świecie dla par, które się zmagają z niepłodnością. Ty to nazywasz hejtem, a ja granicą tolerancji na „dobre rady”.
tylko napisze że akurat wiem dużo o niepłodności bo moja mama się leczyła ponad 7 lat więc mi nie pier..nicz a głównym powodem była tarczyca . I nie mów za inne dziewczyny. A właśnie pomógł jej lekarz i tak samo mówił jak mój.

Żegnam.

reklama
To się z mamą powymieniaj mądrościami.
Moja się starała o mnie 12 lat i do dziś za teksty o odpuszczaniu leje po pyskach [emoji6]
tylko napisze że akurat wiem dużo o niepłodności bo moja mama się leczyła ponad 7 lat więc mi nie pier..nicz a głównym powodem była tarczyca . I nie mów za inne dziewczyny. A właśnie pomógł jej lekarz i tak samo mówił jak mój.

Żegnam.

Zaglądam w sobotę rano na forum, żeby zobaczyć czy może pojawiły się jakieś nowe kreski a zamiast tego pojawiają się takie posty [emoji41]...

No cóż, witam się z Wami w 1 dniu 20tego cyklu starań ;).

No cóż. Teraz już wiesz ze możesz odpuścić iui i po prostu ogarnij głowę. Na co Ci to, szkoda kasy, samo przyjdzie. [emoji16]

Swoją droga dobrze pamietam, walentynki? [emoji41]

Ja bym nie brała. Już dostałaś remedium więc nie truj organizmu!
Pomaluj mieszkanie czy coś i zapomnij o okresie i od razu cionsz!
Nie wiem tylko czy trzeba seks uprawiać, ale chyba nie. Po prostu powiedz Staremu żeby też odpuści [emoji23]
Tylko nie wiem czy mam brać ten Aromek i robić IUI czy to już nie mieści się w kategorii luzowania :p...

Swoją droga dobrze pamietam, walentynki?
emoji41.png
W Walentynki będzie monitoring 10 dnia cyklu żeby zobaczyć co tam urosło i kiedy IUI :D. Także dobrze pamiętasz moje romantyczne plany 🤣.

Ja bym nie brała. Już dostałaś remedium więc nie truj organizmu!
Pomaluj mieszkanie czy coś i zapomnij o okresie i od razu cionsz!
Nie wiem tylko czy trzeba seks uprawiać, ale chyba nie. Po prostu powiedz Staremu żeby też odpuści [emoji23]
Wczoraj powiedzialam Staremu, że może jechać w te delegacje co ma zaplanowaną, to teraz mu powiem że nie musi szybko wracać 😂. Spróbujmy tym razem zapłodnienia pozaustrojowego dobrymi chęciami.

reklama
Do góry