reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

Dziewczyny zalamię się chyba zaraz... Płakałam Wam tu dzisiaj, a do tego wszystkiego najprawdopodobniej przyszła do mnie @... 15 grudnia skończyło się krwawienie, a tu 6 dni później niespodzianka 🤯 Ciekawe czy się rozkręci, bo raczej pozostałości po krwawieniu tyle dni po zakonczeniu wykluczam (chociaż nie wiem ile takie coś może siedzieć 😂). Na razie to taka krew ze śluzem (dokladnie tak samo jak pierwsze plamienie przy pozytywnym teście) i brzuch zaczął boleć na @. Stary płacze, bo dzisiaj dzień seksu 😂 Zobaczę co z tego będzie, już więcej mi się chyba złego nie przytrafi 🤣

reklama
Tego nie przewidziałam, nam jeszcze się nie zdarzyło usłyszeć takiej odpowiedzi, zawsze tylko głowa w piasek

A lekarz to endokrynolog czy ginekolog? Mi wszyscy ginekolodzy mówili, że jak wyniki tarczycy będą w normie to mam nawet nie zawracać żadnemu endo głowy, bo to znaczy że nie w tym problem. Chociaż nie powiem bym któremukolwiek z nich ufała na tyle, by w to uwierzyć :D
ginekolog. Do endo mam zamiar się dopiero wybrać w styczniu, muszę znaleźć jakiegoś dobrego.:)

Hej dziewczyny! U nas działania w najlepsze, dziś 13dc :) robimy co mamy robić, ale robmy tak już od 18 miesięcy a nic sie nie dzieje, wiec cudów sie nie spodziewam i szykuję się na drożność. Miłego dnia!
Już prawie weekend i święta :)

Hej dziewczyny! U nas działania w najlepsze, dziś 13dc :) robimy co mamy robić, ale robmy tak już od 18 miesięcy a nic sie nie dzieje, wiec cudów sie nie spodziewam i szykuję się na drożność. Miłego dnia!
Już prawie weekend i święta :)
kiedy według mnie ciąża to jeden wielki cud! kiedyś nas zaskoczy :D dobrego dnia i miłego działania! <3

reklama
Hej mam 26 lat synka 20msc i powoli zaczynamy starać się o drugie dziecko od października wierzę że w tym miesiącu zaskoczy. Mam 7dni do owulacji, ale we wcześniejszą ciążę zaszłam dopiero jak moja gin zaleciła mniej stresu i przytulanka co 2 max 3 dni (ponoć wtedy plemniki mają się kiedy umocnić bo codziennie to są jeszcze za młode a po 3 dniach już nie mają takiej ruchliwości?) zaskoczyło w pierwszym cyklu od zaleceń tak też będziemy się starać teraz :D

Do góry