reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

Dziewczyny, ja dziś 11dc i pecherzyk 24mm 😯 dobrze ze dziś była wizyta bo pewnie jutro lub pojutrze by było za późno, to acc chyba naprawdę działa 😐. Dzisiaj podałam ovitrelle i działamy 💪🏻💪🏻💪🏻
EDIT: endo 7,11 to nie za małe? 🤔🤔

reklama
Dziewczyny, ja dziś 11dc i pecherzyk 24mm 😯 dobrze ze dziś była wizyta bo pewnie jutro lub pojutrze by było za późno, to acc chyba naprawdę działa 😐. Dzisiaj podałam ovitrelle i działamy 💪🏻💪🏻💪🏻
EDIT: endo 7,11 to nie za małe? 🤔🤔
W jakich dniach Brałaś acc ?

A tak wogole dziewczyny to jest jakaś zaleznosc jeśli chodzi o Endo przed owulacja i po? Jeżeli ostatnio po owulacji mialam Endo 11mm to mogę założyć że przed owu tez takie było? czy mniejsze? czy większe? Czy nie ma reguły ?

W jakich dniach Brałaś acc ?

A tak wogole dziewczyny to jest jakaś zaleznosc jeśli chodzi o Endo przed owulacja i po? Jeżeli ostatnio po owulacji mialam Endo 11mm to mogę założyć że przed owu tez takie było? czy mniejsze? czy większe? Czy nie ma reguły ?

Napewno było mniejsze. Rośnie od okresu do okresu [emoji16] podczas okresu się złuszcza [emoji16]

Bardzo zgrubnie mówiąc

W testach ciążowych każda druga kreska która jest widoczna oznacza ciążę. Nie musi być ciemna byleby była różowa. Więc jeśli jest jakaś kreska to jesteś w ciąży. 😉
No a sumie niby to wiem ;) ale nie jestem pewna czy byłyby one różowe. I chyba po kilku dniach przerwy w drugiej turze kolor byłby mocniejszy? Teraz już nie ma co gdybać bo to że tak powiem już zaschnięta sprawa :p ale dziękuję za pełna nadziei odpowiedź :D co ma być to będzie.

Ostatnia edycja:
E, to bez sensu.. liczyłam na jakieś spektakularnie grube przed owu[emoji23]
Dzięki za info

Po co miałoby być grube przed owu? [emoji39] ma być soczyste dla zarodka, jak nie ma zarodka to się złuszcza i buduje na nowo świeżutkie.

reklama
Do góry