reklama
Bibi89
Fanka BB :)
W jakich dniach Brałaś acc ?Dziewczyny, ja dziś 11dc i pecherzyk 24mm dobrze ze dziś była wizyta bo pewnie jutro lub pojutrze by było za późno, to acc chyba naprawdę działa . Dzisiaj podałam ovitrelle i działamy
EDIT: endo 7,11 to nie za małe?
A tak wogole dziewczyny to jest jakaś zaleznosc jeśli chodzi o Endo przed owulacja i po? Jeżeli ostatnio po owulacji mialam Endo 11mm to mogę założyć że przed owu tez takie było? czy mniejsze? czy większe? Czy nie ma reguły ?
coca
W jakich dniach Brałaś acc ?
A tak wogole dziewczyny to jest jakaś zaleznosc jeśli chodzi o Endo przed owulacja i po? Jeżeli ostatnio po owulacji mialam Endo 11mm to mogę założyć że przed owu tez takie było? czy mniejsze? czy większe? Czy nie ma reguły ?
Napewno było mniejsze. Rośnie od okresu do okresu [emoji16] podczas okresu się złuszcza [emoji16]
Bardzo zgrubnie mówiąc
hachette
Tak jak aromek 3-7dc 3x1W jakich dniach Brałaś acc ?
Bibi89
E, to bez sensu.. liczyłam na jakieś spektakularnie grube przed owuNapewno było mniejsze. Rośnie od okresu do okresu [emoji16] podczas okresu się złuszcza [emoji16]
Bardzo zgrubnie mówiąc
Dzięki za info
Bibi89
3 tabletki dziennie? O niezle ! To dlatego tak wychodowałas jajooooTak jak aromek 3-7dc 3x1
HelloKatie
No a sumie niby to wiem ale nie jestem pewna czy byłyby one różowe. I chyba po kilku dniach przerwy w drugiej turze kolor byłby mocniejszy? Teraz już nie ma co gdybać bo to że tak powiem już zaschnięta sprawa ale dziękuję za pełna nadziei odpowiedź co ma być to będzie.W testach ciążowych każda druga kreska która jest widoczna oznacza ciążę. Nie musi być ciemna byleby była różowa. Więc jeśli jest jakaś kreska to jesteś w ciąży.
Ostatnia edycja:
Z
zaz208622
Gość
Czy Was też suszy po acc?
coca
E, to bez sensu.. liczyłam na jakieś spektakularnie grube przed owu[emoji23]
Dzięki za info
Po co miałoby być grube przed owu? [emoji39] ma być soczyste dla zarodka, jak nie ma zarodka to się złuszcza i buduje na nowo świeżutkie.
reklama
hachette
Mnie suszy, ale mnie zasadniczo zawsze suszy chociaż po acc jakby bardziej.Czy Was też suszy po acc?
Podziel się: