pluto_nova
Moderator
i to się ceniU nas też wczoraj pobzykane, rzutem na taśmę przed okresem xD
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
i to się ceniU nas też wczoraj pobzykane, rzutem na taśmę przed okresem xD
Może to taki czas, w którym musisz przeżyć swój smutek, żeby potem sobie od nowa ruszyć?Średnio :/
Jeszcze się tak pożarliśmy ze starym że ledwo funkcjonuje i czekam na @
Mało się odzywam ale podglądam Was tutaj
Dostanę okres, pare dni i mi przejdzie - będzie kolejna szansa
Jeszcze nie trać nadziei trzymam kciuki!Heh a ja zrobiłam test ciążowy - zrobiłam kilka dni temu i był cień cienia, oczywiście się napaliłam jak norka, dzisiaj test powtórzony a nawet 3 bo dlaczego nie i też takie niby kreseczki ale dużo jaśniejsze niż testowa. Miałam nadzieję iść na betę po pracy ale dostałam bólów miesiączkowych jak zawsze, tracę nadzieję, czekam na okres i trochę mi smutnawo ze tak się osmoliłam że już wybierałam w myślach łóżeczko dla brzdąca
No właśnie średnio mu wyszło wsparcie mnie wiec dzisiaj od rana była jazda, ale ja niestety mam taki charakter że za cholerę nie popuszczę więc tak sobie milczymy od ranaMoże to taki czas, w którym musisz przeżyć swój smutek, żeby potem sobie od nowa ruszyć?
Przytulam!
30 min? Zazdro, u mnie to będą dnimy ze starym skoczyliśmy sobie do gardeł w poniedziałek, albo wczoraj (już nie pamietam dokładnie ), sami czuliśmy, że coś atmosfera gęstnieje. Pokrzyczeliśmy, wyrzuciliśmy z siebie pewne rzeczy i po 30 min było po wszystkim A wczoraj nawet bzykanko było
W testach ciążowych każda druga kreska która jest widoczna oznacza ciążę. Nie musi być ciemna byleby była różowa. Więc jeśli jest jakaś kreska to jesteś w ciąży.Heh a ja zrobiłam test ciążowy - zrobiłam kilka dni temu i był cień cienia, oczywiście się napaliłam jak norka, dzisiaj test powtórzony a nawet 3 bo dlaczego nie i też takie niby kreseczki ale dużo jaśniejsze niż testowa. Miałam nadzieję iść na betę po pracy ale dostałam bólów miesiączkowych jak zawsze, tracę nadzieję, czekam na okres i trochę mi smutnawo ze tak się osmoliłam że już wybierałam w myślach łóżeczko dla brzdąca
Tak, tak dziękujęWidziałam że już dostałaś link w odp więc nie będę powielać
Mnie tez się ostatnio śniło, ze mnie narzeczony zdradza, tak się zgrzalam przez sen, ze obudziłam go o 3 w nocy z wyrzutem czy mnie zdradza?! powiedział tylko „nie, kocham cię, idź spać”A mi z kolei od kilku dni się śnią jakieś dziwy, a to, ze mnie mąż zdradza, a to, ze bierze ślub z inna kobietą.. wtf xD