reklama
QueenK
Fanka BB :)
Ja robiłam zawsze w nocy i za każdym razem coś innego wychodziło... Dlatego przestałam je wprowadzać.A jeszcze spytam odnośnie testów owulacyjnych i tej cudnej apki robicie jedno tylko zdjęcie i przyjmujecie ta wartość co pokazało czy robicie kilka zdjęć testów być może pokaże wyższa wartość?
Z
zaz208622
Gość
Ja nie wrzucam w apke. Po prostu widzę czy kreska testowa jest ciemniejsza niż kontrolna. Jak jest to mam pik i tyle
A jeszcze spytam odnośnie testów owulacyjnych i tej cudnej apki[emoji1787] robicie jedno tylko zdjęcie i przyjmujecie ta wartość co pokazało czy robicie kilka zdjęć testów być może pokaże wyższa wartość?[emoji1787]
coca
A jeszcze spytam odnośnie testów owulacyjnych i tej cudnej apki[emoji1787] robicie jedno tylko zdjęcie i przyjmujecie ta wartość co pokazało czy robicie kilka zdjęć testów być może pokaże wyższa wartość?[emoji1787]
Jak zrobię poprawne zdjęcie to ilekolwiek ujęć nie zrobię pokazuje te sama wartość [emoji12]
Avenarie95
Początkująca w BB
Mam to samo, dzień przed okresem to jest ogień a w trakcie okresu też mam duże libiodoDla mnie seks jest w głowie Starania to bardziej czynność. Jak mam niskie potrzeby w czasie owulacji to i w głowie nie ma iskier. U mnie iskry się odpalają dzień przed okresem
lady_in_blue
@coca mi kiedyś doradziła, żeby robić te fotki zawsze z lampą błyskową. I teraz robię je zawsze na białym tle w tym samym miejscu (na klapie od sedesu ) z lampą i zawsze jest miarodajnie .A jeszcze spytam odnośnie testów owulacyjnych i tej cudnej apki robicie jedno tylko zdjęcie i przyjmujecie ta wartość co pokazało czy robicie kilka zdjęć testów być może pokaże wyższa wartość?
coca
@coca mi kiedyś doradziła, żeby robić te fotki zawsze z lampą błyskową. I teraz robię je zawsze na białym tle w tym samym miejscu (na klapie od sedesu ) z lampą i zawsze jest miarodajnie .
Zdecydowanie nie polecam czarnego bo prześwietla test [emoji23] najlepiej jasne tło, tak jak piszesz [emoji4]
Avenarie95
Początkująca w BB
Co to jest to ACC? To jakiś suplement? Lek? Na co działa?A to ACC pod wpływem forum biorę od tego cyklu ciekawa jestem jaki będzie efekt
Właśnie sildenafil podobno też zwiększa wrażliwość na estrogeny zwiększa ukrwienie dlatego przykuło to moja uwage
reklama
Avenarie95
Początkująca w BB
A czy są tutaj dziewczyny, które tak jak ja mają ogólnie niską temperaturę ciała i często jest tak że w cyklu nie ma skoków temperatury?
Podziel się: