reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2022

Ja w ogóle nie wiem na czym polega to magiczne 'odpuszczenie'. Jak chcesz być w ciąży to co, najgle przestajesz o tym myślec? no nie da się...
Haha też mnie to czasem zastanawia. Może chodzi o nie chodzenie po lekarzach? Nie robienie testów owulacyjnych, ciążowych i nie mierzenie temperatury?

Tylko ja nie wiem czy by mi to pomogło faktycznie czy może jeszcze bardziej bym się nakręciła że przecież "nic nie wiadomo". A im większa nadzieja tym wiekszy zawód.

Przywitam się i ja bo mam szczere podjerzenia że bedzie mi dane tu zawitać, chociaż został mi też ostatni cykl w tym nieszczęsnym 2021.

Mam 30 lat, dwoje dzieci i od sierpnia staramy się o trzecie. W pierwszym cyklu zaliczyłam biochemiczną i od tego czasu nie dzieje się zupelnie nic.

reklama
Haha też mnie to czasem zastanawia. Może chodzi o nie chodzenie po lekarzach? Nie robienie testów owulacyjnych, ciążowych i nie mierzenie temperatury?

Tylko ja nie wiem czy by mi to pomogło faktycznie czy może jeszcze bardziej bym się nakręciła że przecież "nic nie wiadomo". A im większa nadzieja tym wiekszy zawód.

Przywitam się i ja bo mam szczere podjerzenia że bedzie mi dane tu zawitać, chociaż został mi też ostatni cykl w tym nieszczęsnym 2021.

Mam 30 lat, dwoje dzieci i od sierpnia staramy się o trzecie. W pierwszym cyklu zaliczyłam biochemiczną i od tego czasu nie dzieje się zupelnie nic.
siema, witam Cię i oczywiście trzymam kiuki, żebyś nie byłą tu długo.

No to jeśli tak odpuszczenie wygląda jak móisz, to ja odpuściłąm już dużo razy xD i nie pomogło :D

A może ten cykl okaże się tym szczęśliwym ? :) Czego z całego serca życzę :)
A Pamiętasz objawy z poprzednich ciąż?

A może ten cykl okaże się tym szczęśliwym ? :) Czego z całego serca życzę :)
A Pamiętasz objawy z poprzednich ciąż?
Się okaże ale owulacja dopiero pod koniec tygodnia jeżeli nic sie nie porypie 🙃

Pamiętam tylko że nagle urosły mi piersi 😄 i może były bardziej tkliwe. Ale to wszystko.

Za to teraz co cykl to mam tyle objawów że nie wyliczę 😛 tylko jakoś ciąży z tego nie ma

Się okaże ale owulacja dopiero pod koniec tygodnia jeżeli nic sie nie porypie 🙃

Pamiętam tylko że nagle urosły mi piersi 😄 i może były bardziej tkliwe. Ale to wszystko.

Za to teraz co cykl to mam tyle objawów że nie wyliczę 😛 tylko jakoś ciąży z tego nie ma
Tak samo jak ja :p Chyba sama na siłę dopatruję się tych objawów 🙈

reklama
Do góry