reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2022

Ja również do Was dołączam. Oboje mamy po 31 lat, staramy się od pół roku. Wcześniej antykoncepcja przez kilka lat. Mam Hashimoto więc pewnie nie będzie łatwo. Teraz jestem w 26 dc (cykle zwykle 30 dni) i byłam jakoś tak pozytywnie nastawiona ale już czuję, że brzuch mnie zaczyna boleć jak na okres :(
Trzymam kciuki aby okres się nie pojawił 🙏

reklama
Ja również do Was dołączam. Oboje mamy po 31 lat, staramy się od pół roku. Wcześniej antykoncepcja przez kilka lat. Mam Hashimoto więc pewnie nie będzie łatwo. Teraz jestem w 26 dc (cykle zwykle 30 dni) i byłam jakoś tak pozytywnie nastawiona ale już czuję, że brzuch mnie zaczyna boleć jak na okres :(
Hejo kochana, mam podobnie, też bylam pozytywnie nastawiona w tym miesiacu, ale dzis 10dpo, test bialy i brzuch boli.
Trzymam kciuki zeby sie udalo :)

Dołączam, bo czuje ze jestem już w tym roku stracona :)
26 lat, starania od czerwca 2020, jedna biochemiczna w lutym tego roku. Wszystkie badania ok, moje jak i męża. Nie znamy przyczyny. Działamy dalej…

reklama
Hej, ja zaczynam starania dopiero pod koniec grudnia (po miesiączce) ale już chciałabym dołączyć do grupy i wspólnie się wspierać. Mam już roczną córeczkę, z mężem podjęliśmy decyzję o kolejnym dziecku. O małą staraliśmy się kilka miesięcy, przed ciążą donoszoną doświadczyłam straty. Nie wiem jak pójdą starania tym razem ale wiem, że w grupie raźniej.

Do góry