reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2022

reklama
Kurcze może faktycznie coś jest na rzeczy, ale nie może się przyjąć.
Tak powiedział androlog mojego męża, ze jak np trafi się plemnik z uszkodzonym DNA to tak jakby w sklepie chcieć sczytać pognieciony kod kreskowy - to tak to DNA plemnika wygląda dla komórki jajowej. No ale żeby tyle mieisiecy nic...

Tak powiedział androlog mojego męża, ze jak np trafi się plemnik z uszkodzonym DNA to tak jakby w sklepie chcieć sczytać pognieciony kod kreskowy - to tak to DNA plemnika wygląda dla komórki jajowej. No ale żeby tyle mieisiecy nic...
Mam nadzieję, że zostaną nam wynagrodzone te wszystkie miesiące rozczarowań, płaczu, niepewności i będziemy razem odliczać dni do porodu 😍

Niesprawiedliwe, że ten kto chce mieć dziecko to stara się już tyle czasu i nic.

Mam nadzieję, że zostaną nam wynagrodzone te wszystkie miesiące rozczarowań, płaczu, niepewności i będziemy razem odliczać dni do porodu 😍

Niesprawiedliwe, że ten kto chce mieć dziecko to stara się już tyle czasu i nic.
No niestety, ja już nie przyzwyczaiłam, ze świat nie jest sprawiedliwy...

No niestety, ja już nie przyzwyczaiłam, ze świat nie jest sprawiedliwy...
Mi ostatnio na cytologii wyszło, że rozmaz nadaje się do oceny, ale jest niezbyt czytelny z powodu licznych komórek zapalnych, a ginekolog napisała mi, że cytologia ok. Teraz nie wiem jak mam to interpretować. Boję się, że przez te komórki zapalne nie udaje mi się zajść w ciążę, a ginekolog nic z tym nie robi.

Mi ostatnio na cytologii wyszło, że rozmaz nadaje się do oceny, ale jest niezbyt czytelny z powodu licznych komórek zapalnych, a ginekolog napisała mi, że cytologia ok. Teraz nie wiem jak mam to interpretować. Boję się, że przez te komórki zapalne nie udaje mi się zajść w ciążę, a ginekolog nic z tym nie robi.
może warto skonsultować z innym lekarzem?

reklama
Do góry