reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2022

reklama
Ja już od owulacji ból piersi, podbrzusza. Śluz raz jest, raz nie ma. Innym razem na bieliźnie zero śluzu ale czuję, że w środku jednak jest go dużo. Chyba za bardzo się nakręcam 😞

Ja już od owulacji ból piersi, podbrzusza. Śluz raz jest, raz nie ma. Innym razem na bieliźnie zero śluzu ale czuję, że w środku jednak jest go dużo. Chyba za bardzo się nakręcam 😞
Ja właśnie mam sinusoide - w jednym mieisącu mam to wszystko gdzieś (albo udaję sama przed sobą) w jednym (tak jak w tym) jakoś mam dużo nadziei... No i właśnie przez to rozczarowanie w tym miesiącu jest większe.

Ja właśnie mam sinusoide - w jednym mieisącu mam to wszystko gdzieś (albo udaję sama przed sobą) w jednym (tak jak w tym) jakoś mam dużo nadziei... No i właśnie przez to rozczarowanie w tym miesiącu jest większe.
Dokładnie. Moja siostra ma już jedno dziecko. O drugie zaczęła się starać jakoś od sierpnia i właśnie jest w 9 tygodniu ciąży. Gdy mi powiedziała było mi tak strasznie przykro. Życzę jej wszystkiego co najlepsze i aby dziecko było zdrowe, ale to tak bolało :(

Dokładnie. Moja siostra ma już jedno dziecko. O drugie zaczęła się starać jakoś od sierpnia i właśnie jest w 9 tygodniu ciąży. Gdy mi powiedziała było mi tak strasznie przykro. Życzę jej wszystkiego co najlepsze i aby dziecko było zdrowe, ale to tak bolało :(
Spoko, ostatnio kilka dni temu moja koleżanka wysłała mi usg, 4 miesiąc. Zaszła od razu po swoim ślubie. Przepłakałam pół wieczoru, czuję się tak bezsilna.

Wiem co czujesz :(
A teraz już zaobserwowałaś u siebie jakieś zmiany, objawy? :)
Jeśli chodzi o ten cykl to nic, chociaż oczywiście jak zwykle 6dpo plamienie IMPLANTACYJNE 🤡🤡 co miesiąc je mam idealnie wtedy, kiedy powinno być zagnieżdżenie...
ja się zastanawiam, czy może coś i trafia, coś chce się zapłodnić, ale jest tak słabe, że nawet nie daje rady się zagnieździć, chociaż chce? Za dużo myślę o tym...

reklama
A tak to mam klasycznego, ale bardzo cieżkiego psychicznie pmsa. Już brzuch boli okresowo, mam straszne huśtawki nastrojów, dużo płaczę.

Do góry