reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

I hemoglobine glikowaną.
Do tylko przypominam [emoji41]
@Zazuu jutro idę na glukozę i insulinę, tak jak obiecałam!!
Screenshot_20211213_144913.jpeg

reklama
Witam 😁
Napisze wam szybciutko o sobie. Mam 35 lat.
Jestem mamą dwóch synów (10,12 lat)
Doszliśmy z mężem do wniosku że nie będziemy się zabezpieczać. Co ma być to będzie ..... I tym sposobem od ponad dwóch lat nic. W tym cyklu postanowiłam zadziałać 😁 kupiłam miovelia nac i miovelia . Kupiłam testy owulacyjne i działałam. Mam cykle 27/28 dni. W 13 dc wyszedł pozytywny test (rano i wieczorem) dzisiaj mam 17dc
Pozdrawiam 😘

A czemuż to lekarz twierdzi, ze możesz nie owulowac regularnie?
Szczerze nie mam pojęcia :( powiedział mi to lekarz, który robił usg. Poszłam z wynikami do ginekologa, który zlecił badania, a on na to, ze jest wszystko OK. Dodam jeszcze, ze cytologia w porządku oprócz licznych stanów zapalnych, na które tez nie powiedział ani słowa…

Cześć! ;)
Mam 26 lat. Miło mi zagościć w Waszych progach. Czas starań. W końcu nadszedł czas, by podjąć tę decyzję. Celujecie w jakiś konkretny miesiąc? Znajoma ma troje dzieci z maja 😂

Szczerze nie mam pojęcia :( powiedział mi to lekarz, który robił usg. Poszłam z wynikami do ginekologa, który zlecił badania, a on na to, ze jest wszystko OK. Dodam jeszcze, ze cytologia w porządku oprócz licznych stanów zapalnych, na które tez nie powiedział ani słowa…
Wrzucam jeszcze screena z wynikiem badania. Co oznacza to uwidocznione ognisko w jajniku?

Załączniki

• A331B074-418D-4659-9DAF-38384103352C.jpeg
    A331B074-418D-4659-9DAF-38384103352C.jpeg
    43,4 KB · Wyświetleń: 76
reklama
Do góry