reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

Z eleganckim 11 dniowym opóźnieniem odpisuje :p
Ja miałam wysoka gorączkę długi czas (ponad 2 tg 40 stopni) i nie czułam smaku/zapachu. Prawie nic nie jadłam tylko mi mąż wody przynosił i czasem jakieś winogronko :p Myślę ze to dużo i tak szczęścia widząc jak niektórzy mają pecha przechodzić ale z drugiej strony wtedy było mnóstwo bezobjawowych
Ten najnowszy wariant podobno daje takie bardziej grypowe objawy - typu bol głowy, gardła, kaszel etc
Dziękuję za odpowiedź! A już myślałam, że zadałam zbyt intymne pytanie 😉to moje objawy do Twoich to pikuś. Pytałam, ponieważ przechodziłam na przełomie grudzień/styczeń (pani z sanepidu twierdziła, że ciężko 🤦‍♀️) a Dziewczyny pisały, że jak infekcja to marne szanse na poczęcie i chciałam dopytać bo wszystkie czynniki brałam pod uwagę, które mogą wpłynąć. Jeszcze raz serdecznie dziękuję ☺️🤗

reklama
reklama
Do góry