reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

Ja oddałam we czwartek krew, a chłop pytała czy na pewno mogę, bo może w ciąży jestem. Zjebał*m go jak się dało że na pewno nie jestem i co? I teraz mi głupio i trochę stresik jest czy to nie zaszkodziło.
Więc teraz już trzy jestem w trybie co mi wolno a co nie. Więc nie ma co się do przodu zamartwiać 😉
No właśnie takie mam podejście, zwłaszcza, że u nas starania trwają już tyle czasu, że jakbym sobie ciągle odmawiała rzeczy, bo mogę być w ciąży to bym zwariowała :D

reklama
Ja dziś jestem 7 dni powedług kalendarza, więc jeszcze trochę. Ale test pewnie zrobię w poniedziałek, bo mam wtedy wizytę przedrożnościową i jeszcze mam nadzieję, że nie będę musiała na nią iść... Chociaż ta nadzieja wynosi z pół promila xD

Ja dziś jestem 7 dni powedług kalendarza, więc jeszcze trochę. Ale test pewnie zrobię w poniedziałek, bo mam wtedy wizytę przedrożnościową i jeszcze mam nadzieję, że nie będę musiała na nią iść... Chociaż ta nadzieja wynosi z pół promila xD
Masz duze szanse. Mowie z wlasnego doswiadczenia. Siedzialam na fotelu przygotowana mentalnie do sono a wlasnie wtedy bylam juz w ciazy o ktorej nie wiedzialam. Wiec trzymam kciuki zebys miala tak samo.

reklama
Do góry