reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

Zarówno clo i fostimon bierze się żeby doprowadź do rozwoju i dojrzewania pęcherzyka.
Brałaś już samo clo, że lekarz wie, że nie działa? Z tego co czytam fostimon podaje się raczej w sytuacji kiedy chce się osiągnąć więcej niż jeden pęcherzyk.
Samo Clo brałam w poprzednim cyklu przez 5 dni. W 13dc były dwa pęcherze jeden 16 drugi 18 mm. Więc chyba zadziałało. Jedynie co to zdewastowało moje Endo bo było tylko 4,8 mm.

reklama
No clo generalnie kiepsko współpracuje z endometrium. Natomiast nie mam pojęcia jak ma pomóc w tym zestawie ten drugi lek.
Raczej powinnaś mieć estrofem na to endometrium albo zmiane clo na Letrozol.
Moze jest tu ktoś kto miał taką kombinacje jak Ty

Bo właśnie trochę poczytałam o tych lekach i też jestem zaskoczona tym zestawieniem. Byłam na USG 7dc (dwa pęcherze po 9 mm, Endo 4,9) mówiłam mu o czymś na Endo ale stwierdził że nie jest źle i zobaczymy co będzie 12 dc. Ale czy 12 dc tym nie za późno żeby jeszcze coś zdziałać na endomedrium w tym cyklu ? 🤨

To zależy kiedy będzie owulacja, ale nie mam pojęcia po co Ci fostimon jak tak ładnie rosną Ci pęcherzyki[emoji848]
Bo właśnie trochę poczytałam o tych lekach i też jestem zaskoczona tym zestawieniem. Byłam na USG 7dc (dwa pęcherze po 9 mm, Endo 4,9) mówiłam mu o czymś na Endo ale stwierdził że nie jest źle i zobaczymy co będzie 12 dc. Ale czy 12 dc tym nie za późno żeby jeszcze coś zdziałać na endomedrium w tym cyklu ? [emoji2955]

Witam się z moimi górami i dolinami i z wielkim dołem 😔

Załączniki

• IMG_2155.jpg
    IMG_2155.jpg
    39,2 KB · Wyświetleń: 57
Hej dziewczyny! W zeszłym cyklu byłam stymulowana clostibelgytem niby zadziałało ale ciąży nie ma. W tym cyklu 3-7 dc clostibelgyt, 8-16dc fostimon 75 (jestem w 11dc) jutro USG, a w lodówce czeka pregnyl 5000 jutro lekarz zadecyduje kiedy mam zrobić zastrzyk. Mam wrażenie, że dużo tego jak na jeden cykl, narazie brak skutków ubocznych. Czy któraś z was była stymulowana w ten sposób?
Ja będę rozważać różne opcje, jak mają być pozytywne skutki to robiłabym wszystko :) koniecznie daj znać czy u Ciebie to zadziałało !

reklama
Do góry