Też bym to poszła skonsultować i pokazała wszystkie wyniki TSH. Ja miałam TSH 5 i dopiero po lekach mi zaczęło spadać. Równie dobrze z niedoczynności tarczycy możesz wpaść w nadczynność skoro mówisz że poziom tsh Ci spada.O matko, to rzeczywiście dziwne mi się wydaje. W normie, ale takie waahania? Ja bym kosnultowała z endo.
reklama
Ja bym ponownie zrobiła komplet badań tsh, ft3 ft4 antyTPO wit D, ferrytyna i umówila się do endo.Tak, TSH. Nie biorę żadnych leków, po pierwszym wyniki umówiłam się do endokrynologa, ale przed wizytą chciałam miec swieze badania, więc zrobiłam je jeszcze raz. Wtedy wynik wyszedł znacznie niższy, a za miesiąc jeszcze niższy. Koniec końców nie poszłam do endo, no bo z czym miałam iść... Że wyniki są w normie ?
MPAnia
Fanka BB :)
Jestem po wizycie, owulki nie było ale jest szansa bo jeden z pęcherzyków ma 18mm, choć jak mi to gin powiedział ten prawy jajnik jest trochę policystyczny dostałam Dostinex czy jakoś tak,po 16 do odbioru to łyknę i następną tabletkę mam wziąć dopiero jak się zacznie @ aż osikam owulaka z wrażeniaRaczej żadna z tych rzeczy chociaz moze przy tym 2 razy dziennie plemniki faktycznie odpadły w przedbiegach owulacje mam swoje naturalne (a jak ostatnio nie miałam to mój cykl wydłużył się o 20 dodatkowych dni ) I ostatnie 2 cykle byłam na progesteronie. W kolejnym odstawiam bo mnie sponiewierał
Myślę że ashwaganda napewno ma mniej skutków ubocznych niż castangus. Dziewczyny różnie na castangusa reagowały tutaj.
Mama_malarka
Dziewczyny, w tym cyklu brałam dupka od jakiegoś 18dc przez 10 dni 2*1. Cykl był bezowulacyjny . Dzis 8 dni od odstawienia i ciągle @ brak. W międzyczasie było dwa razy mikro brązowe plamienie, ale nic poza tym. Czy którejś z Was zdarzyło się tak długie czekanie na @ po dupku?
Bibi89
Ja dostawalam okres po 2 dniach od odstawieniaDziewczyny, w tym cyklu brałam dupka od jakiegoś 18dc przez 10 dni 2*1. Cykl był bezowulacyjny . Dzis 8 dni od odstawienia i ciągle @ brak. W międzyczasie było dwa razy mikro brązowe plamienie, ale nic poza tym. Czy którejś z Was zdarzyło się tak długie czekanie na @ po dupku?
93kora
ja tak samo. max 2/3 dniJa dostawalam okres po 2 dniach od odstawienia
Mama_malarka
To zazdro
Że też ja zawsze muszę mieć jakieś turbulencje... Od kolejnego cyklu mam brać clo i wizyty rozpisane pod kontrolę cyklu, a jak tak dalej pójdzie to się nie wyrobie z końcem stymulacji do pierwszej wizyty. Już mnie nawet piersi przestały boleć, bo odkąd zaczęłam brać dupka to bolały, a @ na horyzoncie brak
Że też ja zawsze muszę mieć jakieś turbulencje... Od kolejnego cyklu mam brać clo i wizyty rozpisane pod kontrolę cyklu, a jak tak dalej pójdzie to się nie wyrobie z końcem stymulacji do pierwszej wizyty. Już mnie nawet piersi przestały boleć, bo odkąd zaczęłam brać dupka to bolały, a @ na horyzoncie brak
Karooola28
Ściskam ale pamietaj ze kolejny cykl i kolejna szans wiem jak Ci ciężko ale wierze w to ze w końcu wzzystkimnamnsie uda ☺ ja mam termin @ za tydzień ale pójdę w pon na betę.U mnie dzisiaj termin @ i test negatywny..
Mam w weekend urodziny i to byłby najlepszy prezent ale nie wierze ze się uda i to nie jest dobre myślenie…
reklama
Karooola28
To nie są wyniki w normie i za duże wahania.Dziewczyny mam pytanie odnośnie tarczycy jeszcze. Robiłam badania przez 3 razy co miesiąc. W pierwszym miesiącu miałam wynik 4.59, w drugim 2.25 a w trzecim 0.779. miała któraś taka rozbieżność ? Jak pytałam pani w laboratorium, skąd to się bierze, to powiedziała, że to są hormony i różnie z nimi jest, ale dobrze, że to kontroluje...
Robiłaś w jednym lab badania czy w różnych?
Zgłoś się jak najszybciej do lekarza przez dwa miesiące rozbieżność od prawie 5 do niespełna 1 to jest kiepska sytuacja.
Leczę się ponad 10 lat na tarczyce ale takich rozbieżności w tak krótkim czasie nigdy nie miałam, chyba ze np bardzo dużo schudłaś pomiędzy 1 a 3 badaniem to by mogło mieć wpływ.
Podziel się: