reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

reklama
Hej, z mężem staramy się od prawie roku, dzisiaj zrobiłam test z racji, że nie dostałam miesiączki, druga kreska pojawiła się po minucie ale bardzo bladziutka. Czy to moje zwidy? Powtórzyć testy? :)Zobacz załącznik 1361484
Ja tam widzę kreseczkę. Wiadomo, że do powtórzenia i beta, ale już bym się delikatnie cieszyła :D

Dziewczyny Wam też na teście Pink zaznacza sie strefa na kreskę...?
27 dc i negatywny u mnie.
U mnie na pinkach takie coś wychodziło, nie wiem od czego to zależy, ale raz widać to miejsce wydzielone na kreskę a raz nie.

Załączniki

• IMG_20220124_130648.jpg
    IMG_20220124_130648.jpg
    147,6 KB · Wyświetleń: 138
U mnie na pinkach takie coś wychodziło, nie wiem od czego to zależy, ale raz widać to miejsce wydzielone na kreskę a raz nie.
A u mnie na testach greenmed dziś takie coś. Taka delikatna druga kreska, nie wiem czy wogóle ją widzicie. niestety nie mam zdj w kolorze bo coś mi się przestawiło w tel jak robiłam i jak zauważyłam, że zdj czarno- białe to już było z pół h po czasie. 😅 ale to również fabryczna.

Załączniki

• 20220124_125042.jpg
    20220124_125042.jpg
    306,9 KB · Wyświetleń: 145
Dziewczyny, potrzebuje rady. Od 5 do 10 dnia cyklu biorę puregon na stymulacje. Dzisiaj ostatni zastrzyk. Dzisiaj byłam na wizycie kontrolnej i są dwa pęcherzyki, ale lekarz stwierdził, że muszą jeszcze urosnąć. Nie dostałam kolejnej dawki puregonu więc rozumiem, że mają naturalnie rosnąć. W czwartek o 5 rano mam zrobić zastrzyk na pęknięcie pecherzyka, A w piątek o 14 inseminacja. Czy to nie za późno wszystko? Czy tak może być, że teraz naturalnie mają pęcherzyki rosnąć? Denerwuje się, ze pekna przed inseminacja..

reklama
Do góry