reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

reklama
Hej, z mężem staramy się od prawie roku, dzisiaj zrobiłam test z racji, że nie dostałam miesiączki, druga kreska pojawiła się po minucie ale bardzo bladziutka. Czy to moje zwidy? Powtórzyć testy? :)Zobacz załącznik 1361484
Ja tam widzę kreseczkę. Wiadomo, że do powtórzenia i beta, ale już bym się delikatnie cieszyła :D

Dziewczyny Wam też na teście Pink zaznacza sie strefa na kreskę...?
27 dc i negatywny u mnie.
U mnie na pinkach takie coś wychodziło, nie wiem od czego to zależy, ale raz widać to miejsce wydzielone na kreskę a raz nie.

Załączniki

• IMG_20220124_130648.jpg
    IMG_20220124_130648.jpg
    147,6 KB · Wyświetleń: 132
U mnie na pinkach takie coś wychodziło, nie wiem od czego to zależy, ale raz widać to miejsce wydzielone na kreskę a raz nie.
A u mnie na testach greenmed dziś takie coś. Taka delikatna druga kreska, nie wiem czy wogóle ją widzicie. niestety nie mam zdj w kolorze bo coś mi się przestawiło w tel jak robiłam i jak zauważyłam, że zdj czarno- białe to już było z pół h po czasie. 😅 ale to również fabryczna.

Załączniki

• 20220124_125042.jpg
    20220124_125042.jpg
    306,9 KB · Wyświetleń: 138
Dziewczyny, potrzebuje rady. Od 5 do 10 dnia cyklu biorę puregon na stymulacje. Dzisiaj ostatni zastrzyk. Dzisiaj byłam na wizycie kontrolnej i są dwa pęcherzyki, ale lekarz stwierdził, że muszą jeszcze urosnąć. Nie dostałam kolejnej dawki puregonu więc rozumiem, że mają naturalnie rosnąć. W czwartek o 5 rano mam zrobić zastrzyk na pęknięcie pecherzyka, A w piątek o 14 inseminacja. Czy to nie za późno wszystko? Czy tak może być, że teraz naturalnie mają pęcherzyki rosnąć? Denerwuje się, ze pekna przed inseminacja..

reklama
Do góry