DziękujęPisz w razie wątpliwości tu czy w wiadomości prywatnej, w kwestii iui chetnie pomogę na ile potrafię
reklama
Tinulka
Moderator
Wiesz czasem to może zmylić ja już raz widziałam cień kreski a okazało się że to właśnie strefa na kreskę testową, było szybkie bicie serca i za chwilę smuteczek.Hej! Ja właśnie tez kupiłam takie testy… i nie tracę nadzieje (czuje ukłucia od tygodnia)
Poza tym żadnych objawów…
Jutro mam mieć okres, jak się spóźni to testuje bo wczoraj była biel vizira
Karooola28
Fanka BB :)
GratulacjeHej, z mężem staramy się od prawie roku, dzisiaj zrobiłam test z racji, że nie dostałam miesiączki, druga kreska pojawiła się po minucie ale bardzo bladziutka. Czy to moje zwidy? Powtórzyć testy? Zobacz załącznik 1361484
Karooola28
W którym miejscu na zdjęciu będzie to endometrium? To będzie to ze zdjęcia 0,75? Takie miałam w 14dc w 15 owu a w 16 0,92 jeśli dobrze odczytuje.A co masz na opisie? Powinnaś mieć grubość endometrium, wielkość jajników i wielkość pęcherzyków dominujących przynajmniej w 2 wymiarach.
Bez odpowiednio grubego endometrium tez nic z tego nie będzie… ja bym na Twoim miejscu poszła w środę (generalnie w okresie okoloowulacyjnym przy iui robi się monitoring co 48h, a nie wyznacza zastrzyk na statystyki) na monitoring, poprosiła o zmierzenie endometrium i pęcherzyków w 2 (a jeśli sprzęt pozwoli to w 3 wymiarach - wtedy tak naprawdę dopiero masz jasność co do wielkości pęcherzyka). Dodatkowo rób sobie testy owulacyjne, bo zaburzy je dopiero zastrzyk na pęknięcie, to tez będziesz miała informację…
Kiepsko ze lekarz o tym nie mówi na wizycie jakie jest czy dobre czy zle tylko jaka wielkość pęcherzyka itd.
Załączniki
Ostatnia edycja:
Z
zaz208622
Gość
Wcześniej też nie było.
[emoji2272]
[emoji2272]
Jednak dwie kreski, teraz nie mam wątpliwości oby tylko wszystko było ok [emoji4] dziękuję za gratulacje
A pokaż całość zdjęcia z tym wymiarem 0,75 bo ucięłaś połowę. To może być oczywiście endometrium.W którym miejscu na zdjęciu będzie to endometrium? To będzie to ze zdjęcia 0,75? Takie miałam w 14dc w 15 owu a w 16 0,92 jeśli dobrze odczytuje.
Kiepsko ze lekarz o tym nie mówi na wizycie jakie jest czy dobre czy zle tylko jaka wielkość pęcherzyka itd.
Karooola28
Wrzucam akurat z dnia po owu 0,92 jest o ile coś widaćA pokaż całość zdjęcia z tym wymiarem 0,75 bo ucięłaś połowę. To może być oczywiście endometrium.
Załączniki
Szczerze Ci powiem pierwszy raz widzę taki obraz endometrium, więc nie mam bladego pojęcia czy to to. Ale z drugiej strony nie jest to ani jajnik ani nic innego. Szkoda że nie dostałaś opisuWrzucam akurat z dnia po owu 0,92 jest o ile coś widać
reklama
Klaudyna89
Zaciekawiona BB
Podziel się: