reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

No nie wiem [emoji41]
Programowanie? Komputer mu kupię :D
Najwej najdroższy wyjdzie taniej i w dodatku będzie miał szansę na zarobienie czegokolwiek s przyszłości.
Masz męża astrofizyka?
Ale czaaaaaaad!
Screenshot_20220122_212721.jpeg

reklama
Hejo! Witaj wśród nas.
Ja akurat staram się już 19 cykl. Ale trzymam kciuki, żeby u Was było szybko i żebyś zaraz stąd zniknęła :D
Jakieś badania mieliście robione czy narazie na żywioł?
Narazie na żywioł tak stwierdziliśmy że może się uda ale póki co nic i jestem rozczarowana coraz bardziej i zastanawiam się co jest nie tak... Skoro lekarz mówił że wszystko jest w najlepszy porządku i możemy śmiało działać . Albo to wina tych nie miarowych cykli ale już od tygodnia po @ działamy regularnie do praktycznie kolejnej @ i nic...

Zdrowa para ma rok na zajście w ciążę.
3 msc to jakby niewiele [emoji28]
Zakładam, że nie macie jeszcze żadnych badań więc nikt nie wie czy jesteście zdrowi czy nie.
Póki co po prostu czerpcie z tego frajdę
Narazie na żywioł tak stwierdziliśmy że może się uda ale póki co nic i jestem rozczarowana coraz bardziej i zastanawiam się co jest nie tak... Skoro lekarz mówił że wszystko jest w najlepszy porządku i możemy śmiało działać . Albo to wina tych nie miarowych cykli ale już od tygodnia po @ działamy regularnie do praktycznie kolejnej @ i nic...

Dokładnie tak jak powiedziała @Zazuu. Czerpcie z tego frajdę, kochajcie się. Życzę Wam, żeby wyszło w takich właśnie nastrojach :D
Na denerewowanie się mam nadzieje, że nie przyjdzie Ci czas :) a narazie spokojnie!

Ja bardzo podobnie jak Ty - od września zaczęliśmy próbować. Jak dziewczyny piszą po roku dopiero powinno zacząć się martwić, ale wiadomo ze łatwo mówić a mózg się zamartwia...

Teraz mam 9 DC i od dzisiaj zaczynam testy owulacyjne żeby wyłapać pik

reklama
Do góry