reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

reklama
Hej kochane,

Zapraszam wszystkie starające się dziewczyny na wspólne wspieranie się w roku 2022.
Miejmy nadzieję, że ten rok będzie dla nas owocny.
Zapraszam do wspólnej dyskusji i rozmów.
Część z Was mnie pewnie kojarzy w forum, część moze nie, więc napiszę kilka słów o sobie.

Lat mam 30, staram się od 17 cykli. Nigdy jeszcze nie widziałam dwóch kresek, nie przeszłam zadnego poronienia ani ciąży biochemicznej (a przynajmniej o żadnej nie wiem).
Badania podstawowe dobre, problem z nasieniem męża.

Pozdrawiam Was serdecznie i życzę wspaniałego roku 2022 :D💗💗

Ps. Dziewczyny, ustawcie proszę awatar, dużo łatwiej wtedy zapamiętać Wasze historie :)
Ps2. Jesli dołączasz do nas, pamietaj, ze większość z nas stara sie długo, jest po poronieniach, ciążach pozamacicznych, zmagamy się z chorobami i przeciwnościami. Jeżeli jestes tu tylko po to, żeby machnąć pozytywnym testem w 1 cyklu starań, zastanów się 3 razy. Oczywiście pogratulujemy Ci, ale nie oczekuj ogromnego entuzjazmu - nie znamy Cie.
Hej hej kochane 😊 szukam jakiegos forum wsparcia dla starających się w tym nowym roku i chyba tu zostanę 😉

Kilka słów o mnie 😊 mam 29 lat i trzy miesiące bez owocnych starań za soba ten jest czwarty ale z największą nadzieja 🤘..
Badania i wyniki książkowe, seks w większości regularnyi a efektów brak .
Największa nadzieja pokładam w tym cyklu
Miesiączka była 2 stycznia cykle moje są dziwne między 31-34 dni od 14 stycznia czyli 13 DC przytulanki co dwa dni. Owu według kalendarzyka miała być 19 lub 20 DC chodz ja odczułam objawy owu w 17 DC dziś jest 21 DC i jedyne co czuje to ból w piersiach od zewnętrznej strony bardzo intensywny.
Jak u Was ile się staracie .?

Hej hej kochane 😊 szukam jakiegos forum wsparcia dla starających się w tym nowym roku i chyba tu zostanę 😉

Kilka słów o mnie 😊 mam 29 lat i trzy miesiące bez owocnych starań za soba ten jest czwarty ale z największą nadzieja 🤘..
Badania i wyniki książkowe, seks w większości regularnyi a efektów brak .
Największa nadzieja pokładam w tym cyklu
Miesiączka była 2 stycznia cykle moje są dziwne między 31-34 dni od 14 stycznia czyli 13 DC przytulanki co dwa dni. Owu według kalendarzyka miała być 19 lub 20 DC chodz ja odczułam objawy owu w 17 DC dziś jest 21 DC i jedyne co czuje to ból w piersiach od zewnętrznej strony bardzo intensywny.
Jak u Was ile się staracie .?
Hejo! Witaj wśród nas.
Ja akurat staram się już 19 cykl. Ale trzymam kciuki, żeby u Was było szybko i żebyś zaraz stąd zniknęła :D
Jakieś badania mieliście robione czy narazie na żywioł?

reklama
Do góry