reklama
MPAnia
Fanka BB :)
Mogą zwłaszcza jak się dużo pije..spokojnie,siknij rano i będziesz wiedziała,trzymam mocno kciuki ❤Ja znow slyszalam ze te kolejne z danego dnia moga byc juz niemiarodajne bo rozwodnione.
Sama sie ludze chyba
Lea2022
Moderator
Ja też!
lady_in_blue
Nie chcesz wiedzieć ile mój mąż wydaje na teleskopy xDTrzeba go było pchać w astrofizykę…
Kamilka12
Zaangażowana w BB
Hej hej kochane szukam jakiegos forum wsparcia dla starających się w tym nowym roku i chyba tu zostanęHej kochane,
Zapraszam wszystkie starające się dziewczyny na wspólne wspieranie się w roku 2022.
Miejmy nadzieję, że ten rok będzie dla nas owocny.
Zapraszam do wspólnej dyskusji i rozmów.
Część z Was mnie pewnie kojarzy w forum, część moze nie, więc napiszę kilka słów o sobie.
Lat mam 30, staram się od 17 cykli. Nigdy jeszcze nie widziałam dwóch kresek, nie przeszłam zadnego poronienia ani ciąży biochemicznej (a przynajmniej o żadnej nie wiem).
Badania podstawowe dobre, problem z nasieniem męża.
Pozdrawiam Was serdecznie i życzę wspaniałego roku 2022
Ps. Dziewczyny, ustawcie proszę awatar, dużo łatwiej wtedy zapamiętać Wasze historie
Ps2. Jesli dołączasz do nas, pamietaj, ze większość z nas stara sie długo, jest po poronieniach, ciążach pozamacicznych, zmagamy się z chorobami i przeciwnościami. Jeżeli jestes tu tylko po to, żeby machnąć pozytywnym testem w 1 cyklu starań, zastanów się 3 razy. Oczywiście pogratulujemy Ci, ale nie oczekuj ogromnego entuzjazmu - nie znamy Cie.
Kilka słów o mnie mam 29 lat i trzy miesiące bez owocnych starań za soba ten jest czwarty ale z największą nadzieja ..
Badania i wyniki książkowe, seks w większości regularnyi a efektów brak .
Największa nadzieja pokładam w tym cyklu
Miesiączka była 2 stycznia cykle moje są dziwne między 31-34 dni od 14 stycznia czyli 13 DC przytulanki co dwa dni. Owu według kalendarzyka miała być 19 lub 20 DC chodz ja odczułam objawy owu w 17 DC dziś jest 21 DC i jedyne co czuje to ból w piersiach od zewnętrznej strony bardzo intensywny.
Jak u Was ile się staracie .?
L
Ladycarooo
Gość
Hejo! Witaj wśród nas.Hej hej kochane szukam jakiegos forum wsparcia dla starających się w tym nowym roku i chyba tu zostanę
Kilka słów o mnie mam 29 lat i trzy miesiące bez owocnych starań za soba ten jest czwarty ale z największą nadzieja ..
Badania i wyniki książkowe, seks w większości regularnyi a efektów brak .
Największa nadzieja pokładam w tym cyklu
Miesiączka była 2 stycznia cykle moje są dziwne między 31-34 dni od 14 stycznia czyli 13 DC przytulanki co dwa dni. Owu według kalendarzyka miała być 19 lub 20 DC chodz ja odczułam objawy owu w 17 DC dziś jest 21 DC i jedyne co czuje to ból w piersiach od zewnętrznej strony bardzo intensywny.
Jak u Was ile się staracie .?
Ja akurat staram się już 19 cykl. Ale trzymam kciuki, żeby u Was było szybko i żebyś zaraz stąd zniknęła
Jakieś badania mieliście robione czy narazie na żywioł?
MPAnia
I ja trzymam,za was obieTrzymam kciuki. Też jutro testuję.
MPAnia
Bez wc może nie koniecznie ale staram się ni3 pić nic przez te 2hA tak odnośnie jeszcze tych testów owulacyjnych... czekacie bite te 2 godziny beż korzystania z WC? Aż tak bardzo przestrzegacie tego?
Lea2022
Moderator
Programowanie? Komputer mu kupięNie chcesz wiedzieć ile mój mąż wydaje na teleskopy xD
Najwej najdroższy wyjdzie taniej i w dodatku będzie miał szansę na zarobienie czegokolwiek s przyszłości.
Masz męża astrofizyka?
Ale czaaaaaaad!
reklama
krasulkaa
Dobrze że to napisałaś bo faktycznie zle napisalam- oczywiście chodziło o spożywanie plynowBez wc może nie koniecznie ale staram się ni3 pić nic przez te 2h
Podziel się: