reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

reklama
Hej kochane,

Zapraszam wszystkie starające się dziewczyny na wspólne wspieranie się w roku 2022.
Miejmy nadzieję, że ten rok będzie dla nas owocny.
Zapraszam do wspólnej dyskusji i rozmów.
Część z Was mnie pewnie kojarzy w forum, część moze nie, więc napiszę kilka słów o sobie.

Lat mam 30, staram się od 17 cykli. Nigdy jeszcze nie widziałam dwóch kresek, nie przeszłam zadnego poronienia ani ciąży biochemicznej (a przynajmniej o żadnej nie wiem).
Badania podstawowe dobre, problem z nasieniem męża.

Pozdrawiam Was serdecznie i życzę wspaniałego roku 2022 :D💗💗

Ps. Dziewczyny, ustawcie proszę awatar, dużo łatwiej wtedy zapamiętać Wasze historie :)
Ps2. Jesli dołączasz do nas, pamietaj, ze większość z nas stara sie długo, jest po poronieniach, ciążach pozamacicznych, zmagamy się z chorobami i przeciwnościami. Jeżeli jestes tu tylko po to, żeby machnąć pozytywnym testem w 1 cyklu starań, zastanów się 3 razy. Oczywiście pogratulujemy Ci, ale nie oczekuj ogromnego entuzjazmu - nie znamy Cie.
Hej hej kochane 😊 szukam jakiegos forum wsparcia dla starających się w tym nowym roku i chyba tu zostanę 😉

Kilka słów o mnie 😊 mam 29 lat i trzy miesiące bez owocnych starań za soba ten jest czwarty ale z największą nadzieja 🤘..
Badania i wyniki książkowe, seks w większości regularnyi a efektów brak .
Największa nadzieja pokładam w tym cyklu
Miesiączka była 2 stycznia cykle moje są dziwne między 31-34 dni od 14 stycznia czyli 13 DC przytulanki co dwa dni. Owu według kalendarzyka miała być 19 lub 20 DC chodz ja odczułam objawy owu w 17 DC dziś jest 21 DC i jedyne co czuje to ból w piersiach od zewnętrznej strony bardzo intensywny.
Jak u Was ile się staracie .?

Hej hej kochane 😊 szukam jakiegos forum wsparcia dla starających się w tym nowym roku i chyba tu zostanę 😉

Kilka słów o mnie 😊 mam 29 lat i trzy miesiące bez owocnych starań za soba ten jest czwarty ale z największą nadzieja 🤘..
Badania i wyniki książkowe, seks w większości regularnyi a efektów brak .
Największa nadzieja pokładam w tym cyklu
Miesiączka była 2 stycznia cykle moje są dziwne między 31-34 dni od 14 stycznia czyli 13 DC przytulanki co dwa dni. Owu według kalendarzyka miała być 19 lub 20 DC chodz ja odczułam objawy owu w 17 DC dziś jest 21 DC i jedyne co czuje to ból w piersiach od zewnętrznej strony bardzo intensywny.
Jak u Was ile się staracie .?
Hejo! Witaj wśród nas.
Ja akurat staram się już 19 cykl. Ale trzymam kciuki, żeby u Was było szybko i żebyś zaraz stąd zniknęła :D
Jakieś badania mieliście robione czy narazie na żywioł?

reklama
Do góry