reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

reklama
Hej dziewczyny 😊
Jestem Paulina. Mam 27 lat. Mam hashimoto. Niestety w pierwszej ciąży poroniłam w lipcu. W 8 tygodniu😔 Starania dwa lata. Na początku nie wiedzialam o chorobie ale z pomocą leków wszystko się wyrównało. A teraz jestem 10 albo 11 dpo i zrobilam test ciazowy. Co myślicie? Pozdrawiam

Załączniki

• IMG_20220120_152452.jpg
    IMG_20220120_152452.jpg
    1,8 MB · Wyświetleń: 149
Hej dziewczyny [emoji4]
Jestem Paulina. Mam 27 lat. Mam hashimoto. Niestety w pierwszej ciąży poroniłam w lipcu. W 8 tygodniu[emoji17] Starania dwa lata. Na początku nie wiedzialam o chorobie ale z pomocą leków wszystko się wyrównało. A teraz jestem 10 albo 11 dpo i zrobilam test ciazowy. Co myślicie? Pozdrawiam

Przepraszam, ale myśle ze nikt nie czyta pierwszego posta [emoji85]

IMG_8126.jpg

Hej dziewczyny 😊
Jestem Paulina. Mam 27 lat. Mam hashimoto. Niestety w pierwszej ciąży poroniłam w lipcu. W 8 tygodniu😔 Starania dwa lata. Na początku nie wiedzialam o chorobie ale z pomocą leków wszystko się wyrównało. A teraz jestem 10 albo 11 dpo i zrobilam test ciazowy. Co myślicie? Pozdrawiam
Osobiście uwazam, ze jest zalany. Zrób kolejny jutro lub idź na betę ;)

Ja też miałam podobne podejście i do głowy by mi nie przyszło że mogłabym poronić czy zaliczyć biochem..a jednak..i gdzie się nie obejżę tam ciąża 🙈 u mnie w rodzinie już 4ta a ja (też 32lata) dalej nie umiem zaskoczyć po poronieniu co też było dla mnie absurdalne..ale już rozumiem i wiem jak to jest ..teraz to przy każdym testowaniu nastawiam się na biel :) ale zawód mimo wszystko nie znika
Tak samo się nastawiam, a czasem jak testuję, to czuję się jak naiwny debil, jakby biały test do mnie mówił "no i czego Ty się głupia spodziewałaś?"

Hej dziewczyny 😊
on wyglada jakby jeszcze nie wysechł

Hej dziewczyny 😊
Coś niby przebija, ale test do powtórzenia. Pozytywnym bym go nie nazwała

reklama
Do góry