reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

reklama
My juz próbowaliśmy co 2 dni, codziennie i w tym cyklu 2 razy dziennie przez 2 dni po piku 😂😂 jak to się nie uda to już sama nie wiem 😂😂😂😂
To jest niesamowite jak wszystkie robimy podobnie, my juz tez rozne systemy opracowywujemy co cykl 😜
A potem sie czyta w watkach ze te ciaze to w najmniej spodziewanych cyklach typu kochalismy sie raz bo nie bylo czasu, bo praca i bach, dzidzius 😜

No ja kiedyś myślałam że jestem dokładnie w tamtym roku widziałam 2 kreski. Tak się cieszyłam aż przyszedł czas że dostałam okres. I się załamałam
Ja tez raz mialam dwie kreski w zeszlym roku (i to byl jeden jedyny raz tak to nawet jakiegos cienia pod swiatlo ani nic) i albo wadliwy test albo biochem niestety.

To jest niesamowite jak wszystkie robimy podobnie, my juz tez rozne systemy opracowywujemy co cykl 😜
A potem sie czyta w watkach ze te ciaze to w najmniej spodziewanych cyklach typu kochalismy sie raz bo nie bylo czasu, bo praca i bach, dzidzius 😜
Właśnie... ale spoko, też mieliśmy cykl, że nie mieliśmy czasu się starać i może raz się podczas płodnych bzykaliśmy i nic xD

To ja mam podobnie, najbardziej mi się chce od okresu do owulki. Ale kiedys też miałam większe checi, wlasnie odkad sie staramy to jakoś mniej. Może powinnam to z kimś skonsultować...
Dziewczeta kochane dajcie spokoj, nie narzucajcie sobie ze cos z wami nie tak.
Z watku wynika, że dbacie o siebie,regularnie sie badacie. nie doszukujcie sie tu problemu bo ja mysle ze to normalna fizjologia ze libido sie waha, plus zmeczenie materialu staraniami, jakis nawal w pracy albo niepowodzenia w czyms.
Człowiek to nie maszyna 😗

reklama
Dziewczyny, dołączam do tych nie wierzących o_O :oops: [emoji7] Nie wytrzymałam z testowaniem do jutra, zwłaszcza że wczoraj wieczorem dziwnie się czułam. Test 15dni po zastrzyku z Pregnylu, po stymulacji Clo. Dziwne uczucie szczęścia pomieszanego że strachem bo równo rok temu w połowie stycznia miałam zabieg po poronieniu zatrzymanym.

Piękna kreska! Gratuluje [emoji7]

Do góry