matkaniewariatka
Fanka BB :)
chyba wszystkie się boimy. o swoje życie i zdrowie :c
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Owulka była nie jest tojakiś kosmiczny wynik, ale jest porządkuCześć dziewczyny dzisiaj jestem 7dpo i zrobiłam badanie na poziom progesteronu. Mój wynik to 11,70 ng/ml przy normie 4,11-14,5 ng/ml, więc chyba nie jest źle co?
Czyli raczej nie muszę się obawiać żadnej niedomogi? Ani prosić gina o suplementowanie progesteronu?Owulka była nie jest tojakiś kosmiczny wynik, ale jest porządku
ale ja porównuję w moim poście cenę wesela organizowanego przez szwagra w roku 2019, a cenę naszego z 2020 - chodzi mi o to, że można zrobić coś taniej, tylko trzeba poświęcić na to więcej czasu, a jak ktoś nie ma drygu do organizacji to będzie płacił dużą kasę za to samo, bo nie chce mu się szukać. Nie porównuję cen dzisiejszychNie do końca jest to kwestia organizacji. Od 2019 roku inflacja poszybowała w górę i chyba każdy odczuwa, ze wszystko poszło w górę co oznacza tyle, ze każdy usługodawca podniósł ceny swoich usług średnio o 30%. Owszem, może można zrobić wesele bez fotografa, może można kupić tanią wódkę i sukienkę z drugiej ręki, ale szczerze mówiąc to te oszczędności wcale nie będą ogromne. Za całą resztę i tak trzeba zapłacić, jak już wspomniałam u nas sale bardzo podniosły ceny (co mnie nie dziwi) napoje typu cola podrożały o ponad 100% a nie postawię na stole weselnym coli z biedronki akcyza na alkohol wzrosła bardzo. Względnie przyzwoity dj bierze za samo wesele 4-5 tys plus 1,5tys poprawiny rzeczywistość od 2019 roku zmieniła się bardzo, naprawdę nie ma co porównywać
A robisz testy owu? Bo mnie to nadal testy owu wychodzą negatywne.13 dc, owulka powinna przybyć zaraz, a ja nie mam żadnych objawów, ani kawałka śluzu czy bolu, nic.
Nie, jest ok ).Czyli raczej nie muszę się obawiać żadnej niedomogi? Ani prosić gina o suplementowanie progesteronu?
trzymam kciuki najmocniej jak się da, piękna beta!Dziewuszki, moja beta w 12 dpo to 144,80.
Nie mogę w to uwierzyć, nigdy nie udało mi się dojść do takiego wyniku w poprzednich ciążach nawet wiele dni po spodziewanym okresie. Żeby tylko się okazało, że zdołała przejść ta ciąża przez jajowód jakimś cudem i była dobrze ulokowana
Dziękuję Wam za wsparcie i kciuki! Nie przestawajcie ich trzymać, pliiis.
Nieee, rzuciłam w cholerę je, niby wyłapywałam peak, i nawet ta owulka mi sie pokrywała z kalendarzykową. No ale seks w dobre dni był a w ciążę nie zaszłam.A robisz testy owu? Bo mnie to nadal testy owu wychodzą negatywne.