klaudioszek
Fanka BB :)
Hej ja też się witam. Też zaczynamy starania. 32 lata kończę w styczniu i aktualnie 0 dzieci i 0 ciąż
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja chyba bym zrobila 21 i 23Podpowiedzcie mi co byście zrobiły na moim miejscu: ovitrelle przyjęłam 09.12, test z krwi mam zrobić 23.12 tj 14 dni po zastrzyku. Zastanawiam się co jeśli wyjdzie mi beta dodatnia, tzn mieć pewność, ze się udało czy zrzucać to na zastrzyk? nie zrobię później badania po 48h i nie sprawdzę ewentualnego przyrostu lub spadku, bo przecież będą święta. I tak myślę, może lepiej iść na betę 21.12 i później 23.12? Co o tym myślicie? Trochę świruję, ale ten cykl był tak udany, ze nie umiem pozbyc się nadziei
Hejo! Zapraszam i mam nadzieje, ze nie na długo tu zostanieszHej ja też się witam. Też zaczynamy starania. 32 lata kończę w styczniu i aktualnie 0 dzieci i 0 ciąż
Nowy cykl, nowa szansa kochana!Niestety u mnie okres się pojawił, kolejny cykl nieudany...
dzięki mam nadzieję że grupa opustoszeje i będziemy szczęśliwymi przyszłymi mamusiami ja dziś aktualnie 31dc jeszcze miałam nadzieję ale zrobiłam popołudniu test i biel aż biła po oczach. A okresu ani widu ani słychu.Hejo! Zapraszam i mam nadzieje, ze nie na długo tu zostaniesz
A ktory to cykl starań?dzięki mam nadzieję że grupa opustoszeje i będziemy szczęśliwymi przyszłymi mamusiami ja dziś aktualnie 31dc jeszcze miałam nadzieję ale zrobiłam popołudniu test i biel aż biła po oczach. A okresu ani widu ani słychu.
w sumie to już od początku roku nie zabezpieczaliśmy się ale bardziej na zasadzie będzie co będzie, ale rok minął i bierzemy się porządzie do roboty, we wtorek mam wizytę u lekarza, chce sprawdzić czy jest wszystko ok bo w zeszłym roku miałam usuwany polip no i badania chce zrobić żeby sprawdzić czy hormony są ok bo też nigdy nie badałam..A ktory to cykl starań?