reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2022

reklama
Również się wpisuje na kolejny rok, niestety...
Tym bardziej, że rozregulował mi się okres odkąd zaczęłam brać Miovelie. Czy któraś z Was też tak miała?

Myślicie ze moze jeszcze pik przede mną? 😬 24 dzień cyklu na dole, 23 z wczoraj u góry. Zwykle mam cykle tak mniej więcej do 32 dni.

Załączniki

• 16394262834355322471563324095167.jpg
    16394262834355322471563324095167.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 165
Ostatnia edycja:
Hej! Ja co prawda będę testować jeszcze w tym roku, ale melduję sie na zapas, bo pewnie i tak tu zagoszczę 😁
2/3 cykl starań o pierwszą latorośl, 33 lata :))
Kiedy testujesz? :)

Myślicie ze mów jeszcze pik przede mną? 😬 24 dzień cyklu na dole, 23 z wczoraj u góry. Zwykle mam cykle tak mniej więcej do 32 dni.
Moim zdaniem pik tuz za rogiem ;)

Podpowiedzcie mi co byście zrobiły na moim miejscu: ovitrelle przyjęłam 09.12, test z krwi mam zrobić 23.12 tj 14 dni po zastrzyku. Zastanawiam się co jeśli wyjdzie mi beta dodatnia, tzn mieć pewność, ze się udało czy zrzucać to na zastrzyk? 🤔 nie zrobię później badania po 48h i nie sprawdzę ewentualnego przyrostu lub spadku, bo przecież będą święta. I tak myślę, może lepiej iść na betę 21.12 i później 23.12? Co o tym myślicie? Trochę świruję, ale ten cykl był tak udany, ze nie umiem pozbyc się nadziei 🙄

reklama
Robiłam od 13dc, mam przeczucie ze pik był wczesniej, bo pamiętam "jajkowy" śluz przez jeden dzien... Teraz to w sumie chyba kreska może się robić ciemniejsza na okres, czy coś kręcę?
Mi kilka dni po piku właśnie takie wychodzą, i teraz pik miałam w 12dc...myślę że jest duża szansa że przegapiłas po prostu 🤷🏽‍♀️ chyba że aż tak się owulka przesunęła ale wtedy i cykl bedzie dłuży

Do góry