reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

reklama
Nie chodzi mi o objaw ciąży, bo do tego długa droga, a objaw samej implantacji. Nasunęło mi się to podczas czytania, czysto hipotetycznie pytam :)
Ja w sumie niegdy implantacji chyba nie miałam, ale zauwazyłam, że koiety lubią przypisywac różne objawy temu czemu chcą :D i tak możesz usłyszeć, że impalntacja dała objaw nie wiem, wzdętego brzucha a tak naprawdę dziewczyna sie grochu najadła. Za dużo jest nadinterpretacji, żeby to było wiarygodne.
Plamienie implantacyjne tez występuję bardzo rzadko wbrew pozorom

Witajcie 😀 mam pytanie do dziewczyn, które stosowały estrofem i duphaston. czy zmieniły te leki coś w waszym cyklu? wydłużył się lub skrócił? bo ja właśnie stosuję kolejny miesiąc tylko, że w tym cyklu podwójna dawka estrofemu i zawsze miałam regularne cykle (25-27 dni) a obecny wydłuża mi się i jestem w 31 dc. zastanawiam się co może być przyczyną, czy te leki, czy może jeszcze coś innego. test ciążowy robiłam dziś rano i negatywny 😏

Witajcie 😀 mam pytanie do dziewczyn, które stosowały estrofem i duphaston. czy zmieniły te leki coś w waszym cyklu? wydłużył się lub skrócił? bo ja właśnie stosuję kolejny miesiąc tylko, że w tym cyklu podwójna dawka estrofemu i zawsze miałam regularne cykle (25-27 dni) a obecny wydłuża mi się i jestem w 31 dc. zastanawiam się co może być przyczyną, czy te leki, czy może jeszcze coś innego. test ciążowy robiłam dziś rano i negatywny 😏
Czy duphaston przyjmujesz po potwierdzonej owulacji? Jeśli nie to mógł ją zablokować przez co cykl będzie dłuższy bo bezowulacyjny.

Czy duphaston przyjmujesz po potwierdzonej owulacji? Jeśli nie to mógł ją zablokować przez co cykl będzie dłuższy bo bezowulacyjny.
nie miałam potwierdzonej owulacji ale cykle mam krótkie 25-27 dni, owulacja wtedy wypada około 13 dc a duphaston biorę od 15 do 25 dc (czyli po domniemanej owulacji). w takim wypadku dupek mógł zablokować owulację?

nie miałam potwierdzonej owulacji ale cykle mam krótkie 25-27 dni, owulacja wtedy wypada około 13 dc a duphaston biorę od 15 do 25 dc (czyli po domniemanej owulacji). w takim wypadku dupek mógł zablokować owulację?
Mogło sie coś przesunąć i mogłaś wziąć duphaston jeszcze przed wystąpieniem owulacji przez co została zablokowana.

reklama
Do góry