reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

Dużo osób z Was pamietam , szczególnie zalycielke wątku, Lady caro gdzie czynnik meski gra role, tak samo Bibi co zyje w Hiszpani, i zaliczyla pozamaciczna, tak samo plutonova nie przebiarajaca w slowach itd Wy wszystkie mnie zainspirowalyscie. Anasta Ceonis tez kocham i Zazu... stara gwardia

reklama
A jakie konkretnie? Konsultowałaś wyniki z lekarzem?
Ja też zrobiłam sobie pakiet jeszcze przed staraniami 😉
Ja tak samo, nie mam tutaj tak dostepnosci, w Uk zyje od 9 lat, co sobie zrobie, to mam, jak bylam w PL bylam jeszcze na takim etpie, ze sie nie staram , ale jak bylam u gina to nic nie widzial zadnych przeciwskazan do ciazy...

reklama
Ja tak samo, nie mam tutaj tak dostepnosci, w Uk zyje od 9 lat, co sobie zrobie, to mam, jak bylam w PL bylam jeszcze na takim etpie, ze sie nie staram , ale jak bylam u gina to nic nie widzial zadnych przeciwskazan do ciazy...
A jakie konkretnie? Konsultowałaś wyniki z lekarzem?
Ja też zrobiłam sobie pakiet jeszcze przed staraniami 😉
Wiesz, nie wiem czy to normalne, bo pol roku sie bujamy i nic , nie wiem czy jestesmy niecierpliwi, czy cos nie tak z nami , i jak m okres to znowu że noe pyklo i zniesmaczeni oboje, wiem, ze noe powinno tak byc bo ludzie staraja sie latam, a noe miesiacami

Do góry