Jeśli miałaś już 6 cykli stymulowanych a nie miałaś jeszcze drożności, to przede wszystkim zrób drożność oraz badanie nasienia. Bez tych dwóch badań dalsza stymulacja jest niewskazana.U mnie badania tsh, ft4, USG tarczycy, testosteron, prolaktyna, estradiol, LH, FSH + cytologia, usg. Wszytskie badania ok jedynie tsh 3 , ale już mam letrox. 6 stymulacji cyklu lametta+ ovitrelle ( zastrzyk) i duphaston dalej nic mąż jeszcze nigdzie nie byl. Ciężko nam znaleźć dobrego ginekologa... Jak myślicie jakie jeszcze zrobić badania?
reklama
Rosse94
Fanka BB :)
Zróbcie te badanie nasienia, szczególnie jak partner jest po zapaleniu jądra.U mnie badania tsh, ft4, USG tarczycy, testosteron, prolaktyna, estradiol, LH, FSH + cytologia, usg. Wszytskie badania ok jedynie tsh 3 , ale już mam letrox. 6 stymulacji cyklu lametta+ ovitrelle ( zastrzyk) i duphaston dalej nic mąż jeszcze nigdzie nie byl. Ciężko nam znaleźć dobrego ginekologa... Jak myślicie jakie jeszcze zrobić badania?
coca
Popieram co mówią dziewczyny. Partner nasienie niech zbada a Ty przynajmniej drożność mialas w przeszłości jakieś zabiegi, które mogłyby być przyczyna zrostów? Ja miałam całe lata temu wyrostek wycinany i było to wskazaniem do zrobienia laparoskopii razem z drożnością i histeroskopia nooo i okazało się ze było co usuwać.U mnie badania tsh, ft4, USG tarczycy, testosteron, prolaktyna, estradiol, LH, FSH + cytologia, usg. Wszytskie badania ok jedynie tsh 3 , ale już mam letrox. 6 stymulacji cyklu lametta+ ovitrelle ( zastrzyk) i duphaston dalej nic mąż jeszcze nigdzie nie byl. Ciężko nam znaleźć dobrego ginekologa... Jak myślicie jakie jeszcze zrobić badania?
hachette
Wydaje mi się, ze mniej więcej o tej samej porze powinnaś robić, czyli wieczorem,,np Ok 19. Ale może dopytałas już w przychodni?Kobiety mądre !! Czy accofil muszę wstrzykiwać o stałych porach ? Pierwszy zastrzyk mam mieć dziś w przychodni a wiadomo przychodnia do 17:30, wiec mogę go zrobix mniej więcej do tej godziny a później już w domu np. O 19?
Bibi89
Trudne pytania zadajesz, weź już zajdzKobiety mądre !! Czy accofil muszę wstrzykiwać o stałych porach ? Pierwszy zastrzyk mam mieć dziś w przychodni a wiadomo przychodnia do 17:30, wiec mogę go zrobix mniej więcej do tej godziny a później już w domu np. O 19?
Owulacja
Tam tyle szóstek w nicku, może to kusi do grzechuTo jest lek na receptę, jego sprzedaż jest nielegalna.
Bażantka_1991
Hej i ja postanowiłam napisać, śledziłam Ten wątek dobrą chwile (do 1800 strony) po czym postanowiłam sie ujawnić. Staram sie na dobre (nie licze wszystkiego) 6 miesiecy. Tyle samo śledziłam watek, troche z Was zaszlo osmielilam sie ujawnic. Wkrecilam sie troche, codzien bylam ciekawa czy ktoras z Was zaszla, czytanie forum stalo sie lektura, bie wiem czy to normalne... mam 31 lat i zerp dzieci z mezem 5 lat po slubie 13 razem
Bażantka_1991
Zle napisalam , jestem na biezaco do 1800 stronyHej i ja postanowiłam napisać, śledziłam Ten wątek dobrą chwile (do 1800 strony) po czym postanowiłam sie ujawnić. Staram sie na dobre (nie licze wszystkiego) 6 miesiecy. Tyle samo śledziłam watek, troche z Was zaszlo osmielilam sie ujawnic. Wkrecilam sie troche, codzien bylam ciekawa czy ktoras z Was zaszla, czytanie forum stalo sie lektura, bie wiem czy to normalne... mam 31 lat i zerp dzieci z mezem 5 lat po slubie 13 razem
reklama
Bażantka_1991
Nie wiem dlaczego, ale napisanie na tym forum duzo mnie kosztowalo, nie wiem jakis wstyd czy bezsilnosc, ale to ze czytam Was to jedno a drugie napisac wiec oto jaZle napisalam , jestem na biezaco do 1800 strony
Podziel się: