reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

reklama
Cześć dziewczyny :-) Zacznę od tego, że w lutym tego roku ciąża biochemiczna po 1,5 roku starań i po badaniu drożności jajowodów. Do teraz próby naturalnego zajscia w ciąże, choć przez 6 miesięcy cykl monitorowany czy wogóle dojrzewa pęcherzyk i pęka- wszystko idealnie. Jendak w czerwcu zdecydowalismy z mężem że podejdziemy do IUI (inseminacji) i na wizycie monitorującej w 12 dc brak pęcherzyka ;-( to był szok przez tyle czasu wszystko jak w zegarku a akurat wtedy kiedy chcieliśmy spróbować czegoś innego pęcherzyk się nie pojawił, prawdopodobnie cykl bezowulacyjny a dodam, że mam cykle 28 dniowe być może raz w roku 29 czy 30 dniowe. Teraz czekam na okres i mam zacząć brać AROMEK na pobudzenie owulacji i podhcodmy jeszcze raz do IUI. Podiescie mnie na duchu ja nigdy nie miałam problemu z owulacją i przedłużającym się cyklem? Czy to wszystko działa już przeciwko Nam?

reklama
Do góry