LadyCaro
Fanka BB :)
Trzeba dać, nie ma wyjściaCześć dziewczyny! Zacznę od powiedzenia, że jesteście niesamowitą kopalnią wiedzy i bardzo silnymi kobietami Damy radę!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzeba dać, nie ma wyjściaCześć dziewczyny! Zacznę od powiedzenia, że jesteście niesamowitą kopalnią wiedzy i bardzo silnymi kobietami Damy radę!
Sumamed 3 dni przed tylko. Niezle sie zdziwilam jak go otworzyłam a tam tylko 3 tabletkiDziewczyny które podchodziły do HSG - pamiętacie jaki miałyście antybiotyk i jakie zalecenia jeśli chodzi o jego branie ?
A miałaś jakieś dolegliwości po badaniu?Sumamed 3 dni przed tylko. Niezle sie zdziwilam jak go otworzyłam a tam tylko 3 tabletki
1 dzien krwawilam, pozniej z 3 dni plamilam no i brzuch mnie bolal tez kilka dni, bralam ketonalA miałaś jakieś dolegliwości po badaniu?
To jak się starać w tym cyklu skoro tak boli ?1 dzien krwawilam, pozniej z 3 dni plamilam no i brzuch mnie bolal tez kilka dni, bralam ketonal
Mialam hsg w poniedziałek a owu w sobote i juz do tego czasu bylo ok sex byl w piatek dopiero. Pierwsze 2 dni po byly najgorsze tak naprawdęTo jak się starać w tym cyklu skoro tak boli ?
A Ty będziesz miała zwykłe hsg czy sono?To jak się starać w tym cyklu skoro tak boli ?
ZwykleA Ty będziesz miała zwykłe hsg czy sono?
A to sie nie odzywamZwykle