reklama
Bibi89
Fanka BB :)
Infekcja napewno nie pomaga ale czy może zaszkodzić? Pewnie może, ale nie musiHej dziewczyny... dziś rano obudziłam się z dyskomfortem tam na dole i białymi upławami.. I tak się utrzymuje do teraz..ehh..pewnie infekcja a tydzień temu owu myślicie, że przez ta "infekcje" ciezko będzie o ciaze w tym cyklu? A może to na tym etapie nie ma znaczenia?
lady_in_blue
Dziewczyny które podchodziły do HSG - pamiętacie jaki miałyście antybiotyk i jakie zalecenia jeśli chodzi o jego branie ?
Tabletki miałam zacząć brać 3 dni przed i dokończyć opakowanie biorąc dwa razy dziennie.
Globulki chyba też 3 dni przed ale nie do końca opakowania tylko chyba 3 dni po przestałam brać. I wtedy miałam zacząć Lactovaginal przez tydzień.
Madame JS
Żaden...Dziewczyny które podchodziły do HSG - pamiętacie jaki miałyście antybiotyk i jakie zalecenia jeśli chodzi o jego branie
Bibi89
Zobacz załącznik 1421198
Tabletki miałam zacząć brać 3 dni przed i dokończyć opakowanie biorąc dwa razy dziennie.
Globulki chyba też 3 dni przed ale nie do końca opakowania tylko chyba 3 dni po przestałam brać. I wtedy miałam zacząć Lactovaginal przez tydzień.
Ja dostalam jakiś którego nazwy nie umiem odczytać ale mam wziąć tylko 2 tabletki 6h przed badaniem. I tyle. Dlatego się zastanawiam bo slyszalam ze niektórzy biorą właśnie przed i po badaniuŻaden...
LadyCaro
Ja przed nie mialam nic a po przez 10 dni betadine chyba i laltovaginalJa dostalam jakiś którego nazwy nie umiem odczytać ale mam wziąć tylko 2 tabletki 6h przed badaniem. I tyle. Dlatego się zastanawiam bo slyszalam ze niektórzy biorą właśnie przed i po badaniu
lady_in_blue
Summamed? Bo jego się tak krótko bierzeJa dostalam jakiś którego nazwy nie umiem odczytać ale mam wziąć tylko 2 tabletki 6h przed badaniem. I tyle. Dlatego się zastanawiam bo slyszalam ze niektórzy biorą właśnie przed i po badaniu
Bibi89
Nie, azitromicina, z pomocą Googla ogarnęłam nazwęSummamed? Bo jego się tak krótko bierze
reklama
przygodka15
Początkująca w BB
Cześć dziewczyny, czy któraś z Was miała podobne doświadczenia podczas obserwacji przy użyciu testów owulacyjnych- jestem w drugim cyklu starań z ich użyciem, w pierwszym kreska pojawiała się stopniowo, w tym cyklu (14dzien) z całkowitej bieli w drugi dzień mocno widoczna. Robiłam dalej i jej intensywność codziennie była inna. W końcu przestałam, uznałam że owulacja prawdopodobnie nastąpiła skoro dwie kreski się pojawiły, dużo przejrzystego śluzu ale nie ciągnący, brak bólu owulacyjnego. Minęło 10 dni od teoretycznej owulacji i poczułam mocne kłucie w jajniku identyczne jak ból owulacyjny, do tego bardzo dużo białego ciągnącego śluzu. Z ciekawości zrobiłam test owulacyjny i są dwie kreski. Test ciążowy negatywny. Czy jest większe prawdopodobieństwo że teraz właśnie mam opóźniona owulację czy te symptomy są przed okresowe/ wczesno ciążowe? Wnikliwa obserwacja odkąd planujemy dziecko daje mi dużo sprzecznych sygnałów... Życzę wszystkim powodzenia i jeśli któraś z Was miała podobne doświadczenia niech da znać czy ja już świruje
Podziel się: