C
Chemik97
Gość
Współczuję dziwne, że przy dobrym progesteronie zaczęła spadać. Robiłaś/robisz jakieś badania?no niestety… Pierwszy przyrost 200%, drugi 89% i trzecia beta spadkowa. Progesteron ładny
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Współczuję dziwne, że przy dobrym progesteronie zaczęła spadać. Robiłaś/robisz jakieś badania?no niestety… Pierwszy przyrost 200%, drugi 89% i trzecia beta spadkowa. Progesteron ładny
po krwawieniu miałam się umówić do doktorka na przegląd, ale ma wolne terminy dopiero w przyszłym tygodniu Pogadam z nim i zobaczymy co powieWspółczuję dziwne, że przy dobrym progesteronie zaczęła spadać. Robiłaś/robisz jakieś badania?
w poprzednim cyklu robiłam wszystkie tarczycowe razem z progiem 7dpo i piękne wyniki, w tym teraz zaciążonym w 3dc robiłam hormony i też piękne wyniki…Współczuję dziwne, że przy dobrym progesteronie zaczęła spadać. Robiłaś/robisz jakieś badania?
Tak, są bardzo w porządkuHej, dziewczyny może ktoras mi pomoże czy te wyniki są w porządku ?
3 dzień cyklu
DziękujeTak, są bardzo w porządku
jak dla mnie ok Wszystko w normieHej, dziewczyny może ktoras mi pomoże czy te wyniki są w porządku ?
3 dzień cyklu
Dziękujejak dla mnie ok Wszystko w normie
Hej !Mam już rozplanowane leczenie i nie przewiduję modyfikacji. Ale to bardzo dobrze, że ten temat jest w końcu poruszany, bo strasznie mało jest wśród lekarzy i w internecie informacji na ten temat.
A byłam na terapii i układałam sobie to wszystko w głowie nie staraliśmy się toteż nie wchodziłam tutaj nawet, ale trzymałam za Was kciuki na mamy planuję iść pod koniec miesiąca, wtedy już będę wiedzieć czy obstawienie toną leków przyniesie jakiś efekt. Dzisiaj pierwsza dawka Accofilu także jutro może być ciężki poranek.
Ja Was nie kojarzę dziewczyny, długo się staracie ?
Ja robiłam przeciwplemnikowe, lekarz powiedział ze obojętnie jaki dcJa mam bardzo mało pobadane, w sumie tylko podstawy lh, fsh, tarczyca, glukoza, insuliny itd. Jestem tylko na metforminie.
Wpisałam w google bo nigdy nie czytałam o przeciwciałach przeciwjądrowych. Słyszałam tylko o przeciwplemnikowych. Chciałam zrobić badanie ASA, pytałam w moim labolatorium robią za 90 zł, a na te przeciwjądrowe to ANA? Trzeba się jakoś przygotować do tych badań? Ktoś wie? Ważny jest dzień cyklu w którym się robi?