reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

Hejo! Wczorajsza sytuacja - bez komentarza. Ja miałam nerwy 200, to nie wiem jak musialyscie sie czuć po tych słowach dot. Poronień. Nie wiem co zmora miała na celu.
W każdym razie, poszła już sobie i będzie nam sie tutaj żyło lepiej❤️
Ja sie zastanawiam, czy farmaceuta mi powie, czy mogę jeść furagine biorąc leki immunosupresyjne czy jednak pisać z tym do docenta 🤔

reklama
Przy dwóch poronieniach to już w zasadzie podaje się profilaktycznie, ale myślę że jak większość kobiet możesz mieć mutacje pai nawet e heterozygocie (zakładam, że taka ma już z 80% społeczeństwa) i nie zawsze, ale czasem może ona powodować problemy. O ile mniem pamięć nie myli @Kamilad miała taką sytuację, ze po chyba 3 biochemach lekarz wdrożył acard i jestw szczęśliwej ciąży.
Ja bym spróbowała. Jest bez recepty więc szkody sobie nie narobisz, ale oczywiście zapytaj gina o zgodę 😁
dzięki, pogadam z nim 😁

Załączniki

• 20220517_211303.jpg
    20220517_211303.jpg
    703,3 KB · Wyświetleń: 77
  • 20220517_211252.jpg
    20220517_211252.jpg
    711,4 KB · Wyświetleń: 79
Haha mój stary się ze mnie śmieje że w nocy się przebudziłam i mówiłam do niego, chyba pierwszy raz w życiu gadałam przez sen. Powiedziałam : czytałeś babybooma? Co te idiotki tam piszą. I zasnęłam 🤣🤣🤣

A potem mi się śniło, że rodziłam dziecko pod prysznicem i urodziłam tak szybko, że położna nie zdążyła przyjść normalnie dotknęłam główkę jak jeszcze niw wyszła a potem przystawiłam do piersi, było mega realistycznie, szok🥺

Ale wyspałam się do 9 i mam lepsze nastawienie, mój żal minął. 🤭

reklama
Do góry