reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

reklama
Jak dobrze pamietam idziesz na drożność ja już po nie ma co się bać i czytać 🙋🏼‍♀️ Trwało to może minutę i zero bólu 🙋🏼‍♀️
Tak w poniedziałek 😉 bardzo sie cieszę, ze wszystko ok i nie bolało 😀 Wiesz ja juz nie czytam, tylko mam swiadomość że moze wyjsc coś nie tak i wtedy bedzie bolało, ale nic czekam 🙂

Masz już jakieś info co tam u Ciebie wykazała drożność?
Tak tak obydwa drożne, prawy troszkę wolniej przepuścił piankę ale tez przeszła czyli doktor pow ze obydwa są drożne i żebyśmy się starania. Po miesiączce mam przyjść na biopsje endometrium zobaczymy co wyjdzie i ze jeśli wszystko Ok to 2-3 miesiące damy na stymulację :)

Dziewczyny pomóżcie, przeczesuje wątek w poszukiwaniu tej tabelki jakie badania w jakim dniu cyklu, ale przejrzałam już ponad 300 stron i lipa 🤷‍♀️ Czy któraś może wrzucić jeszcze raz, ładnie proszę 😋

Ja tez chciałam zostać prawnikiem, jak sie naoglądałam seriali o prawnikach. Szybko mi przeszło, jak moja głowa ogarnęła, se niestety życie to nie serial 😂
Ja w sumie to chciałam być zakonnica, lekarka, ichtiologiem, polonistka, założyć z bratem kancelarię, zostać sędzią jak mama, zostac adwokatem, zrobić technika weterynarii :D

Czyli ogolnie prawo albo nauki przyrodnicze :D

Dziewczyny uważajcie na siebie 😂

Załączniki

• IMG_0568.jpg
    IMG_0568.jpg
    125,7 KB · Wyświetleń: 95
reklama
Do góry