Erinti7
Fanka BB :)
Mi. I tym oto wyznaniem witam was wszystkieKomu się dzisiaj tak bardzo nie chce nic jak mi?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi. I tym oto wyznaniem witam was wszystkieKomu się dzisiaj tak bardzo nie chce nic jak mi?
Tak w poniedziałek bardzo sie cieszę, ze wszystko ok i nie bolało Wiesz ja juz nie czytam, tylko mam swiadomość że moze wyjsc coś nie tak i wtedy bedzie bolało, ale nic czekamJak dobrze pamietam idziesz na drożność ja już po nie ma co się bać i czytać Trwało to może minutę i zero bólu
Jak dobrze pamietam idziesz na drożność ja już po nie ma co się bać i czytać Trwało to może minutę i zero bólu
Ja mam do złożenia wniosek o stwierdzenie nabycia spadku na 14 spadkobierców, każdy musi dostać swoj egzemplarz załączników. Cholernie mi się nie chceOoo Pani adwokat wyczuła... 90% roboty jest zwiazana z prawna babraniną
Tak dokładnie, a my pt mamy odgórnie wolny
Tak tak obydwa drożne, prawy troszkę wolniej przepuścił piankę ale tez przeszła czyli doktor pow ze obydwa są drożne i żebyśmy się starania. Po miesiączce mam przyjść na biopsje endometrium zobaczymy co wyjdzie i ze jeśli wszystko Ok to 2-3 miesiące damy na stymulacjęMasz już jakieś info co tam u Ciebie wykazała drożność?
Ja w sumie to chciałam być zakonnica, lekarka, ichtiologiem, polonistka, założyć z bratem kancelarię, zostać sędzią jak mama, zostac adwokatem, zrobić technika weterynariiJa tez chciałam zostać prawnikiem, jak sie naoglądałam seriali o prawnikach. Szybko mi przeszło, jak moja głowa ogarnęła, se niestety życie to nie serial
Tak tak obydwa drożne, prawy troszkę wolniej przepuścił piankę ale tez przeszła czyli doktor pow ze obydwa są drożne i żebyśmy się starania. Po miesiączce mam przyjść na biopsje endometrium zobaczymy co wyjdzie i ze jeśli wszystko Ok to 2-3 miesiące damy na stymulację