reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

reklama
Cześć dziewczyny! Jestem tu nowa, bardzo chciałabym zgłębić tematy staraczek 2022😄 dzielę się swoim wykresem i testami owu. Czy moglybyscie pomóc i powiedzieć czy jest szansa...? Temperatura mi strasznie skacze i obawiam się że kolejny cykl przegrany... Dodam że w styczniu miałam biochemiczna 😞
Pozdrawiam was wszystkie i miłego dnia!!
Zobacz załącznik 1409061

Załączniki

• IMG_20220608_103117.jpg
    IMG_20220608_103117.jpg
    986,6 KB · Wyświetleń: 45
  • IMG_20220608_103122.jpg
    IMG_20220608_103122.jpg
    952,6 KB · Wyświetleń: 44
  • IMG_20220608_103128.jpg
    IMG_20220608_103128.jpg
    1 022,9 KB · Wyświetleń: 44
Cześć dziewczyny! Jestem tu nowa, bardzo chciałabym zgłębić tematy staraczek 2022😄 dzielę się swoim wykresem i testami owu. Czy moglybyscie pomóc i powiedzieć czy jest szansa...? Temperatura mi strasznie skacze i obawiam się że kolejny cykl przegrany... Dodam że w styczniu miałam biochemiczna 😞
Zobacz załącznik 1409061
O kurde to wygląda bardziej na wykres EKG niż kalendarzyk małżeński :p

Hej dziewczyny, trochę mnie tu nie było, zrezygnowałam totalnie, czułam, że byłam już zmęczona tym całym procesem starań. Chciałam odłożyć starania na przyszły rok, tym bardziej, że w przyszłym roku mamy zaplanowane nasze wesele, ale mój organizm chyba tego nie uciągnie sam i nie obejdzie się bez leków, cykle zaczęły się mocno wydłużać nawet do 65 dni, w dużym skrócie ostatnie parę miesięcy, zaprzyjaźniłam się z dietetyczką, kg lecą w dół to najważniejsze, „nowy” ginekolog na ostatniej wizycie postawił diagnozę – policystyczne jajniki + za wysoka prolaktyna + klinika, na prolaktynę zapisał Bromergon na 3 cykle, później kontrola prolaktyny, z kliniką sugerował inseminacje, umówiona jestem na lipiec w Poznaniu na Polnej, czy któraś tu z obecnych dziewczyn była tam może? Jakieś opinie? Czy przy PCOS inseminacja ma sens, jeśli wyniki partnera są ok, jajowody drożne, problem mam z owulacją (przy stymulacji występuję, ale w ciąży nigdy nie byłam) ? Jak wygląda takie przygotowanie do inseminacji?
Ginekolog dodał, że zwlekanie z ciążą działa na moją niekorzyść, bo z roku na rok może być ciężej, po takiej diagnozie trochę się przeraziłam czekać jeszcze rok.

Pięknego dnia życzę! 🌺 😊🌞
Ja byłam na Polnej 2 razy! Byłam zachwycona bo po wcześniejszych moich wizytach w innych szpitalach, tam czułam się jak w Leśnej Górze 😄
Jest to duży szpital, więc niektórym przeszkadza liczba pacjentów i ciągły ruch. Ja na to nie zwracam uwagi bo położne były mimo wszystko na każde zawołanie i były mega miłe. Ważniejsze od ruchu jest dla mnie wiedza lekarzy a tam sami profesorowie i lekarzy jest pełno więc nie ma czegoś takiego jak w małych szpitalach że ręka rękę myje w razie błędu. Albo że nikt nie konsultuje się z nikim bo nie ma z kim xD
A na koniec dodam, że tęsknię za obiadami tam. Serio wróciłabym na kilka dni żeby zjeść te obiady 🤣🤣 np te racuchy z musem owocowym

Załączniki

• Screenshot_20220302_184030_com.google.android.apps.photos.jpg
    Screenshot_20220302_184030_com.google.android.apps.photos.jpg
    211,4 KB · Wyświetleń: 66
Zazdrooooo! Kocham latać!

Ja też ❤️

Zobacz załącznik 1409061

Dziwnie z tą temperaturą. Jak ją mierzysz?

reklama
Do góry