hachette
Fanka BB :)
szykuj lepiej liste prezentówTeż się noszę z taką myślą... I teraz będę sobie wizualizować cudowny scenariusz: w niedzielę mój test pokaże dwie kreski, więc po tygodniu na pewno będę już mieć objawy ciążowe, także na żadne urodziny nie jadę, szykuję buciki z napisem "dla cioci"...
Pierogi z truskawkami i ruskie, babcia starego zrobiła wiec dziś bajlandoA no i mówcie co macie na obiad bo mnie to pasjonuje
Niestety, pamietam. Boze jak sie tu człowiek zasiedziałproszę, dzięki uprzejmości jednej z użytkowniczek, macie starą dramę do poczytania. Starą, ale jakże grubą. Myślę, że większość z Was jej nie pamięta
Zaraz Ci pozaznaczam pinezki na mapie. Koniecznie ściągnijcie mapę Krety offline żeby bez problemu korzystać z nawigacji bez tracenia neta. Nastawcie się, ze na Krecie nie obowiązują ŻADNE zasady ruchu drogowego (4 auta obok siebie na dwupasmówce to standard), drogi są bardzo wąskie, mega krete i turbo strome.Zdecydowaliśmy, że wypożyczamy auto na Krecie, więc prosze o polecajki miejscówek <3 @hachette chyba Ty miałaś tu jakieś polecajki? <3
Nie zjem wątróbki (wiec tez kaszanki, chyba, ze tzw. białą) i nienawidzę szczawiowej.Rozpoczynam nitkę na:
Jakiego jednego jedzenia/produktu nigdy nie zjecie? No dobra, dwóch.
Ja: rukola i tłuste mięso xD
Moja kumpela miała torbiel która dawała jej pozytywne testy ciążowe! I to takie z widoczną kreską.Byłam na wizycie 25.05 i mówię mojemu ginowi że beta jeszcze nie wyzerowala po dwóch miesiącach i jest 4.3 to stwierdził że jest negatywna i już nie muszę jej badać i po okresie można zacząć stymulacje. A myślisz że z torbieli 4.5cm mogła być owulacja? Mnie się wydaje że nie ale na USG nie było widać żadnych innych pęcherzyków obok. Dziwne to u mnie. Zobaczymy co jutro beta powie i progesteron.