reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

Też się noszę z taką myślą... I teraz będę sobie wizualizować cudowny scenariusz: w niedzielę mój test pokaże dwie kreski, więc po tygodniu na pewno będę już mieć objawy ciążowe, także na żadne urodziny nie jadę, szykuję buciki z napisem "dla cioci"... :rofl:
szykuj lepiej liste prezentów 😀
A no i mówcie co macie na obiad bo mnie to pasjonuje
Pierogi z truskawkami i ruskie, babcia starego zrobiła wiec dziś bajlando

proszę, dzięki uprzejmości jednej z użytkowniczek, macie starą dramę do poczytania. Starą, ale jakże grubą. Myślę, że większość z Was jej nie pamięta :D
Niestety, pamietam. Boze jak sie tu człowiek zasiedział 🤦🏻‍♀️

Zdecydowaliśmy, że wypożyczamy auto na Krecie, więc prosze o polecajki miejscówek <3 @hachette chyba Ty miałaś tu jakieś polecajki? <3
Zaraz Ci pozaznaczam pinezki na mapie. Koniecznie ściągnijcie mapę Krety offline żeby bez problemu korzystać z nawigacji bez tracenia neta. Nastawcie się, ze na Krecie nie obowiązują ŻADNE zasady ruchu drogowego (4 auta obok siebie na dwupasmówce to standard), drogi są bardzo wąskie, mega krete i turbo strome.

Rozpoczynam nitkę na:
Jakiego jednego jedzenia/produktu nigdy nie zjecie? No dobra, dwóch.
Ja: rukola i tłuste mięso xD
Nie zjem wątróbki (wiec tez kaszanki, chyba, ze tzw. białą) i nienawidzę szczawiowej.

Byłam na wizycie 25.05 i mówię mojemu ginowi że beta jeszcze nie wyzerowala po dwóch miesiącach i jest 4.3 to stwierdził że jest negatywna i już nie muszę jej badać i po okresie można zacząć stymulacje. A myślisz że z torbieli 4.5cm mogła być owulacja? Mnie się wydaje że nie ale na USG nie było widać żadnych innych pęcherzyków obok. Dziwne to u mnie. Zobaczymy co jutro beta powie i progesteron.
Moja kumpela miała torbiel która dawała jej pozytywne testy ciążowe! I to takie z widoczną kreską.

reklama
No i ogólnie to posralo Was chyba żeby tyle napisać przez jeden dzień 🤣🤣🤣
No Way Wow GIF by funk

@Agnes4312 jak masz skierowanie do endokrynologa to szukaj innej zapisy teraz do tej za półtora roku🤣 to raz dwa dzis zdublowały się osoby bo jej wczoraj nie było i z 14 godziny dopiero teraz weszłam... także posiedziałam i liczyłam na więcej to ta leki mi zmieniła dawki zwiększyła siofor 1000 (metformine) BEZ WCZESNIEJSZEGO WIDZENIA WYNIKOW CUKRU.... Bo dobre na schudnięcie ale 2500mg na dzień czy ja poyebalo.... co ja przy cukrach i krzywej cukrowej wskaźniku home mam wszystko ok... szukam innej endo😡 a i jeszcze czekam na proga jak tu będzie malo to już całkiem dzien rozyebany 🤯🤯🤯🤯
No mam skierowanie. O nie, ja mam takiego pecha w życiu, jak już mam skierowanie to lekarz się zepsuł 😄😄
Współczuję ci ja teraz jestem na dziennej dawce 1850 metforminy, kiedyś próbowałam ponad 2000 i nie dawałam rady.

reklama
Do góry