reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

reklama
Powiem ci to jako osoba z zaburzeniami odżywiania i może będzie to trochę brutalne, ale:
„To przytyjesz.” Nic złego się wtedy nie stanie. Pierwszy krok to sobie to uświadomić.
Drugi… że tak naprawdę wątpię żebyś w krótkim czasie przybrała sporo na wadze - a nawet jeśli, to sobie z tym poradzisz :) dalej będziesz tak samo ładna, atrakcyjna.
Dziękuje !
No będę się starać trzymać tą wagę ale nie kosztem zdrowia, wiadomo !

Ale się dałam wpuścić w maliny. Myślałam wczoraj, że odwołali mi dziś takie dość wymagające spotkanie i wtedy nastąpiło rozluźnienie w decyzji o kolejnej lamce wina - a właśnie się okazało, że je przesuwają tylko na późniejsza godzinę 😂

Chryste, dziewczyny nie wiem kiedy nadrobię te 50 stron, ale spróbuję. Wczoraj byłam w energylandii więc total chill, a dziś przyszłam tylko szybko przywitać się w 1dc, były 3 jajeczka i żadne się nie zapłodnił. Chyba luzuję gacie na wakacje i co będzie to będzie bo nie chcę się fiksować jak rok temu, a boję się jednak tej stymulacji i ciąży mnogiej więc z tym już odpuszczam i czekam na naturę. Nawet nie mówię ginowi że znów się nie udało...

reklama
Do góry