reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

reklama
Właśnie! Co to za zbiorowa zmiana. Za chwile już nic nie ogarnę 🙈
no trochę sie dziś gubie 😅 caly dzien nadrabiam i jeszcze mi sie kreci kto to pisze 😅
a weźcie powiedzcie, czy któraś z Was ma jakiś maly samochód i jaki i czy fajnie się nim jeździ. Myślę, jaki sobie kupić i narazie przyszła mi do głowy skoda fabia

BMW 1. Trochę mały silnik ale na moje zawrotne 100 km miesięcznie wystarczy 😂 bardzo sobie chwalę. Wcześniej miałam corsę i też była zadowolona

O siostro i nawet takie samo auto mamy 😂
Dołaczam do teamu😁 kocham to autko i bardzo polecam i zdecydowanie automat, mi sie nigdy nogi nie pomylily, jestem do tego stworzona 😅 ja mam chyba wiekszy silnik, tzn jak depne gaz to idzie jak rakieta🚀😁
Rozpoczynam nitkę na:
Jakiego jednego jedzenia/produktu nigdy nie zjecie? No dobra, dwóch.
Ja: rukola i tłuste mięso xD
Ja nie cierpie uwaga.... ogorkow kiszonych xD ale to tak nienawidze ze jestem chora jak mam je wyjac albo pokroic 🤢🤮
Druga najgorsza rzecz to właśnie placki ziemniaczane 😅 nie mam pojecia czemu mi nie smakuja 🤦‍♀️ tyle razy probowalam, bo stary i inni ludzie tak to kochaja i az mi bylo przykro ze ja nie 😅
A trzecie to tez wszelkie zylki, tluste czesci itp w mięsie 😉
Ale za to kocham rukole i krewetki 😁😁

Ja dzis w ogole taki zakrecony dzień, mialam miec pol dnia wolne bo dentysta, ale rano na ho nie moglam sie zalogować, stracilam na to pol godz i stwierdzilam ze jednak caly dzien wolny 😅 ale przez ten zasrany okres brzuch mnie bolal i az bylo mi niedobrze 😐 zdazylam sie polozyc i stary mowi ze pies ma kleszcze no wiec lecimy do weta, pozniej jechałam ze starym po samochod i poerwszy raz jechalam sama tak daleko... 40 km sama w samochodzie 😅😅 za starym ofc xD obiecał ze nie bedzie wyprzedzać ale wiadomo... wiec ja za nim😅 dziś zero przygód sam sukces 😁 pozniej 2h tortur u dentysty i 2h na rzesach🥴

reklama
Do góry