reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

reklama
Dziewczyny pomóżcie bo ja się nie znam. Badania robione w 3 dniu cyklu. Chyba estradiol bardzo niski ?
B9E6BFA0-A6DD-4E82-95B7-6122BA17C999.png

Dziewczyny czy orientujecie się na jakie badanie na nfz może wystawić skierowanie lekarz rodzinny pod kątem nieplodnosci? Ja mam jutro teleporade może przy okazji sprawdzę sobie coś z krwi.
Ostatnio we wrzesniu jak poprosiłam o badania to skierowała mnie na morfologie z krwi, badanie ogólne moczu, cholesterol, glukoza, tsh, ft3, alt, mocznik, kreatynina, żelazo, sód, potas, gfr. Wszystko miałam w normie 🙄 a jest jeszcze coś co może dać rodzinny lekarz?

Boże kobiety czy Wy nie macie co robić? Do pracy nie chodzicie??? Od godziny próbuję nadrobić dzisiejszą dniówkę! Jedną dniówę 🙈🙈 Masakra z Wami 🤣 jak możecie pisać jak widzicie, że mnie nie ma? Co z Was za kumpele 🥺
Dobra, do brzegu...
@Ladycarooo polecam jeszcze Seata Ibizę, mały ale wariat i budę ma ładniejszą od Skody jak dla mnie
@Nel331 bardzo się cieszę, że masz już nową drogę w staraniach i trzymam kciuki żebyście "królikowali" ile wlezie
W temacie straty, uczuć i przytulania... Wszystko zależy od "okazji" raz lubię być przytulona, raz wolę zostać sama
Nie zjem flaków i śledzi i tłustego mięsa i w ogóle ja dużo rzeczy nie lubię 🤷 życie 🤷
Za to kocham placki ziemniaczane z cukrem 😁😁😁
Dziś jadłam truskawki cały dzień, jadłam, sikałam i jadłam od nowa
A tak ogólnie to wczoraj powinnam dostać miesiączki i wkurwa mam bo nie chcę dłuższego cyklu(mąż przylatuje w czwartek na moje urodziny i będziemy mogli sobie w oczy popatrzeć bo ta @ pewnie wtedy zawita), testów nie mam żeby zrobić, jak do jutra nie zejdę do czerwonej komnaty to skoczę na betę. Nie mam ŻADNYCH objawów oprócz permanentnego bulgotania w brzuchu od zeszłego tygodnia - WTF??
A tak w ogóle co Wy z tymi awatarami?? No eweidentnie macie za dużo wolnego czasu! Okna mam do pomycia jakby się któraś nudziła 😜
Tęskniłam 😘

Słuchajcie ! Znowu miałam wymianę zdań ze starym. Powiedzcie mi bo my się o to wiecznie sprzeczamy. Jak można jest placki ziemniaczane z CUKREM. Ja kocham ziemniaki i wszystko co z ziemniaków całym sercem ale placki ziemniaczane z cukrem ?!
Moj brat je z cukrem placki. Za to ja uwielbiam z sosem pieczarkowym lub gulaszem, moja mama uwielbia z serkiem i łososiem wędzonym. Każdy zawsze sam dobiera dodatki i nikt nie polemizuje 😃

reklama
Do góry